Ki mit vesz a babájának karácsonyra? 9 hónapos kislányomnak mit vegyek?
Figyelt kérdés
2014. okt. 14. 12:22
1/5 anonim válasza:
Kislányunk 10 hónapos lesz karácsonykor, mi ilyet veszünk neki: [link]
Szeret hintázni, de játszótérre vinni szinte fölösleges mert cssk egy hinta van amibe ilyan kicsiknek van és hát mindig foglalt. Plafonra, ajtóhoz akasztani meg nem tudjuk így marad ez.
2/5 anonim válasza:
Attól függ hogy tud-e kapaszkodva lépegetni vagy ülni addigra, nálunk is ugyanez a dilemma. Egy zenélő, nyomogatható játéknak sokáig örülnek a babák, főleg ha jó sok dallamot játszik, ezt hasalva, ülve is tudják használni, a kisebbik fiam ilyet kap. A nagyobbik fiam 9 hónaposan a triciklijét tolta körbe-körbe a lakásban mert ő már kapaszkodva tudott járni, akár valamilyen tologatható kiskocsit is lehet neki venni, állítólag a bevásárlókocsikat nagyon szeretik tologatni.
3/5 anonim válasza:
Vettünk annak idején mindefélét, a gyerek meg 10 hónaposan egy darab 270 Ft-os sárga színű gumikacsával játszott a fa alatt egész este és tojt a drága ajándékokra :) Azt se tudom, mik voltak még, de a kacsát soha nem felejtem el! :)
4/5 anonim válasza:
Amit én szeretnék az nagyon drága ezért nem fogok venni de hátha a nagyszülők összedobják: FP tanuló asztalka [link]
5/5 anonim válasza:
Hát, FP tanulóasztalkát én a facebookos zárt csoportban keresnék.
Egyébként azt majd én is szeretnék venni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!