Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Anyukák, minek örülnétek?...

Anyukák, minek örülnétek? (babalátogatási ajándék)

Figyelt kérdés

A múlt héten született unokaöcsém, a családdal már voltunk látogatni, viszont én külön is vennék ajándékok bizonyos okokból kifolyólag. Mivel mindenki (család, barátok) ruhákat, meg pelenkát és hasonlókat vett, én arra gondoltam, esetleg vehetnék a babának egy mesekönyvet, olyat, amiben azért több mese is van, meg esetleg valami plüsst, cumit, akármit, viszont nagyon bizonytalan vagyok benne, nem tudom egy anyuka minek örülne inkább. Egyébként kisfiúról van szó.

A kérdés adott, anyukák, minek örültök? Kisruhának, valami használati cikknek, játéknak, könyvnek?

2014. nov. 5. 18:19
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
A lamaze játékokat sokan dícsérik, hogy fejleszt meg ilyesmi. Esetleg a könyv mellé egy ilyet, az úgy jó szerintetek?
2014. nov. 5. 19:36
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

A könyv mellé adhatsz Dm-es vagy bababoltos vásárlási utalványt. Én a Dm-esnek nagyon örültem, egy tanácstalan baráti pártól kaptuk és a legjobb ajándék volt. Ez legalább egy évig felhasználható, ha nem is most, de később is tud belőle venni pelenkát, tápszert, tejpépet, vagy bármit, amire szükségük van/lesz.

Amit még nagyon szeretünk és mindenhol hasznosnak látom, az a fatáblás kirakók. Igaz, azt csak jóval később tudja majd használni, de aranyos és kreatív játék.

2014. nov. 5. 19:38
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk van Lamazees játékunk és nagyon szereti. Eszembe jutott még a tanuló kutyus. Igaz az is később aktuális, de a babám nagyon szereti. Nagyon szeretik a babák még a sütifaló kincsesbödönt. Az én babám a csörgőket imádta. Van neki kb 20 db és mindegyiket imádja, órákig elszórakozik velük.
2014. nov. 5. 20:05
 14/20 anonim ***** válasza:

igen ezek a Lamaze játékok nagyon jók vagy pl Szundi kendő vagy más néven rongyi pl: [link]

vagy ha játszószőnyege már van akkor esetleg egy ilyet az én fiaim imádták és változatosságnak a szőnyeg mellé nagyon jól jön:

[link]

vagy babatakaró,bundazsák a ababkocsiba,overáll most télire stb stb de a Dm-es vagy Rossmanos esetleg Brendonos ajándékutalvány tényleg nagyon jó!

Én személy szerint egy újszülöttnek nem vinnék könyvet,ha ilyen jó a kapcsolatotok feltételezem a jövőben is fogsz vinni ajándékokat még az unokaöcsédnek (pl. mikulás,karácsony,szülinap)akkor majd ráérsz könyvet venni!

...és ha esetleg megengedsz még egy nagyon jó tanácsot...ha szeretnél kedveskedni egy kicsit az anyukának is,és ha van rá módod és lehetőséged akkor kérlek vigyél egy tányér sütit vagy egy tál kaját neki!

Egy anyukában ilyenkor tombolnak a hormonok,érzékeny,sírékony stb és olyan de olyan jól tud esni mikor egy picit rá is gondolnak!

Nállam rengetek látogató volt mikor megszültem:hozták a popsitörlőhegyeket meg játékokat meg ezernyi bodyt stb de semmi nem esett olyan jól mint egy VOLT kolleganőm meglepije:egy nagy tál tiramisu(persze kávé nélkül).

2014. nov. 5. 20:57
 15/20 anonim ***** válasza:

A baba nevének betűi?

[link]

[link]

2014. nov. 5. 21:06
 16/20 Adrienn0122 ***** válasza:
100%

Én nagyon örülnék egy ilyen, mesefigurás étkészletnek:

[link]

Sokféle mintával létezik, ha jól láttam, 2-4 darabosak, az áruk ennek megfelelően változik. Lehet névre szólóan csináltatni. Persze erre most még nem lesz szüksége egy újszülöttnek, de szerintem kedves ajándék, én szívesen mondanám később, hogy "ezt akkor kaptad a nagynénitől/nagybácsitól, amikor megszülettél".

2014. nov. 5. 21:32
 17/20 anonim ***** válasza:
Én is játéknak örültem volna mert az kevés van. Amúgy a pelenkának és fürdetőknek is nagyon örültem.
2014. nov. 6. 05:46
 18/20 anonim ***** válasza:
hordozókendő
2014. nov. 6. 10:03
 19/20 edit1979 ***** válasza:

Szia!

Mi fürdető szivacsnak örültünk a legjobban, mert mind a ketten féltünk a fürdetéstől. Erre a szivacsra ráfekteted a babát, és úgy fürdeted, hogy nem kell tartani. Az én kisbabám imádta és mi is.

[link]

2014. nov. 6. 10:11
 20/20 A kérdező kommentje:
Hú, nagyon sok ötletet kaptam, köszönöm szépen!! :))
2014. nov. 8. 10:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!