Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kismamák! Milyen ajándéknak...

Kismamák! Milyen ajándéknak örülnétek a legjobban? Nem kell, hogy feltétlenül a gyerekről szóljon, hanem inkább rólatok. Az unokatestvéremet szeretném megjándékozni valami nagyon találó dologgal.

Figyelt kérdés
2016. okt. 12. 14:16
 1/10 anonim ***** válasza:
Én egy Ranschburg, vagy Vekerdy könyvnek örültem volna.
2016. okt. 12. 14:17
 2/10 anonim ***** válasza:
Igen, Ranschburg Jenő nagyon jó. A szülők könyvét érdemes ajándékba venni, nagyon hasznos lehet a későbbiekben.
2016. okt. 12. 14:20
 3/10 anonim ***** válasza:
én fini főtt ételeknek, vagy sós süteményeknek örültem volna terhesen nagyon, illetve egy rakás gyüminek.
2016. okt. 12. 14:22
 4/10 anonim ***** válasza:
17%
Egy napnak/pár órának a gyerek nélkül főleg az első időszakban.
2016. okt. 12. 14:27
 5/10 anonim ***** válasza:
Hogy tényleg találó legyen, ahhoz koncentrálj a rokonodra. Csak te tudhatod, hogy ő konkrétan minek örülne.
2016. okt. 12. 14:47
 6/10 anonim ***** válasza:

én nagyon örültem volna egy normál méretű, névre szóló plédnek a babának, de olyat pont nem kaptunk :)

magamnak...hát nem is tudom, igazán nincs olyan. Jó lett volna aludni egy jót, de olyan picit nem bíztam volna másra, hogy elvigye, ha meg valaki ott van nálunk, biztos nem mentem volna el aludni. Aminek örültem az egy burger king menü volt, de ez elég személyre szabott dolog :D

2016. okt. 12. 14:55
 7/10 anonim ***** válasza:

A kedvenc íróm legújabb könyvének. :)

Attól, hogy anya lettem, nem szűntem meg önmagam lenni, és néha nagyon bánt, hogy már a kórházban sem volt nevem, csak "anyuka".

2016. okt. 12. 14:56
 8/10 anonim ***** válasza:
Már megszületett vagy pocakban van mèg?
2016. okt. 12. 14:56
 9/10 anonim ***** válasza:

Én 1 napot szeretnék átaludni! Az lenne a nag ajándék számomra.

De mivel kézzel fogható kell igy azt mondanám, hogy valami konyhai tárgy.

Egy gyümölcsprés, vagy egy szép teritő, diszkiskosarak.

A falimatricának is örülnék.

2016. okt. 12. 16:00
 10/10 A kérdező kommentje:
Még pocakban :) köszönöm az eddigieket, várom még a vágyálmokat :)
2016. okt. 12. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!