Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szólnátok ahhoz ha kapnáto...

Mit szólnátok ahhoz ha kapnátok egy kis készüléket, amibe ha belecseppentetek egy egy csepp vért a párotokkal akkor másnapra egy vér szerinti saját élő gyereketek fog üvölteni mellette?

Figyelt kérdés
2017. júl. 8. 22:08
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
88%
A lombikprogram sem jön össze mindenkinek.
2017. júl. 8. 22:47
 12/28 anonim ***** válasza:
24%
Rosszindulatú embernek nem is való gyerek, ezt a 0 % olásból látom
2017. júl. 8. 22:48
 13/28 anonim ***** válasza:
28%

"olyan készülék már van, szike a neve. és ez most nem irónia a részemről, úgy tudom csak néhány 10 000 Ft egy véglegesen sterilizáló műtét."

Igen, valóban.

2 ismerősöm megcsináltatta, az egyik 1 évvel később majdnem meghalt belső vérzés miatt.

Nem is beszélve azokról, akik teherbe esnek, miután elkötötték őket. Van egy pár.

Úgyhogy kösz, de kihagyom.

2017. júl. 8. 22:54
 14/28 anonim ***** válasza:
100%

A legbiztosabb megoldás, ha valaki nem akar gyereket, ha nem él szexuális életet, ehhez még szike sem kell. :-)

Anyámnak volt egy nagynénje, olyan szívbetegséggel született, ami miatt belehalt volna egy terhességbe (bár képes volt teherbe esni, csak kihordani nem). Ő és a férje biztos, hogy örültek volna egy ilyen lehetőségnek, mivel egyszer megfogant, tervezett baba lett volna, és akkor derült ki, hogy a veleszületett szívbetegsége még erre is ilyen mértékben kihatással van. Ma már lehet, hogy ezen a téren javult annyit az orvostudomány, hogy nem lenne gondja, ezt nem tudom, de az ő fiatalkorukban ez bizony probléma volt.

2017. júl. 8. 22:59
 15/28 anonim ***** válasza:
53%

Addig is míg e nagyszerű elmés szerkentyű létrejön,

marad, amit József Attila írt:

"A csecsemő

is szenvedi, ha szül a nő.

Páros kínt enyhíthet alázat."

2017. júl. 8. 23:20
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom a kerdes azoknak szolt, akiknek

- nem lehet gyerekuk

- tul regota probalkoznak

- soknak tartjak a 9 honap terhesseget

- akarnak gyereket csak felnek a terhessegtol es a szulestol

Nos, nekik ez egy szuper dolog lenne :)

2017. júl. 9. 09:26
 17/28 anonim ***** válasza:
35%
Jó lenne...de nem mindenkinek. Kissé elvesztené a varázsát a dolog, és az élet még értéktelenebbé válna egyeseknek, ha még szenvedni sem kell érte. És elmarad a terhesség, aminek azért van pszichés funkciója is.
2017. júl. 9. 09:51
 18/28 anonim ***** válasza:
100%

off,

Kéredző,jelenleg Mo-n csak 30 vagy 40 éves kor felett vagy 3 gyerek után lehet elköttetni magad,ha gyerek nélkül,fiatalon akarod megtenni ezt,ahhoz külföldre kell menned,és az nem 10.000ft-hanem 1.000.000t-minimum.

13,Meséld már el nekünk,hogy egy 1 évvel korábbi műtétnek mi köze van a későbbi belsővérzéshez?

Ha a műtét lenne a hibás,akkor azonnal jelentkeztek volna a problémák,olyan meg nincs,hogy valakinek 1 évig belső vérzése van,mire kiderült.

Akármi baja volt a barátnődnek,nem a meddővé tétel volt a hibás.

2017. júl. 9. 10:33
 19/28 anonim ***** válasza:
96%

Nekem se a terhesség, se a szülés nem volt élmény (megértem, hogy sokaknak az), úgyhogy én simán választottam volna valamilyen testen kívüli megoldást.

Annyiból nem gondolom, hogy a terhesség pszichés funkciója annyira fontos lenne, hogy a férfiaknál ez értelemszerűen kimarad, mégis képesek jó apává válni. Ahogy az örökbefogadó szülők is.

Ha lenne olyan lehetőség, ami a természetes módszerrel azonos biztonsággal hoz létre gyereket, én élnék vele. Még science fiction kategória, de ha működő, biztonságos műméhet fejlesztenének ki, amiben ugyanúgy fejlődne a magzat, mint az anyaméhben, én inkább azt választanám. Mondjuk nem lepődnék meg, ha 50-100 év múlva ez már egy létező megoldás lenne.

2017. júl. 9. 10:38
 20/28 A kérdező kommentje:

nehéz megmondani mi lesz 50-100 év múlva. Én még 20 évvel ezelőtt is ha fényképeztem egyet, akkor meg kellett várnom, míg betelt a tekercs, majd beadtam előhívásra, s két héttel később nézegethettem a papírképeket. Esetleg postán elküldtem valakinek s 2 nappal később megkapta az országban van x nappal később a világban.

Aztán pár évvel rá megjelent a digitális fényképezőgép amivel ez kicsit más volt, de elérhetetlenül drága volt.

Ma pedig bemegyek a tescóba, veszek akár 3000 Ft-ért egy mobiltelefont amivel nem csak telefonálhatok, hanem fotót, akár videót is csinálhatok, azonnal látom a képernyőn az eredményt, s számítógépről elküldöm akár a föld másik felére is s percek alatt ott van.

Ha pedig kicsit drágábban internetképes telefont veszek akkor akár azonnal elküldhetem az elkészült fotót a helyszínen, s percek alatt ott van a föld másik felén. Ha pedig van pénzem akkor élő adásban küldhetek videót, magánemberként...

És ez csak 20 év különbség, nem 50-100 év...

2017. júl. 9. 11:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!