Gyerek vs. Háztartás? Minap megszólt a szomszédom. Bővebben lennt
Nekünk is van egy ilyen szomszédunk aki mindig kukucskál és megjegyzéseket tesz. Nem kell törődni vele, én mindig csak annyit kérdezek hogy "Nahát, ma se megy semmi jó a TV-ben?"
Semmi köze hozzá, ahhoz meg főleg nem hogy a lakáson belül rendetlenség van. Mi az higy bejön 1 percre és beszól amiért még nem lett elmosogatva? Páros lábbal rúgnàm ki onnan!
Jól teszed hogy inkább a gyerekekkel töltöd az időd, nekik ez aokkal fontosabb mint hogy mindig le legyen nyírva a fű és evés után egyből el legyen mosogatva...
Le a kalappal előtted amiért még nem küldted el a szomszédot a fenébe!
Nehéz a kérdés, én nem látom ezt ennyire egyértelműen, mint az eddigi válaszolók.
Persze az természtesen, h nincs joga senkinek sem beleszólogatni a dolgaitokba, szóval a kotnyeleskedő szomszédtól tekintsünk el.
Azzal nincs gond szerintem sem, h néha rendeltek kaját. De ha állandóan kupi, káosz van a házban és gaz a kertben azzal szerintem igenis kéne csinálni valamit. ha néha-néha kicsúszik a kezdeből az irányítás az mindekivel előfordul, de ha mindig ez van, akkor az gáz. És szerintem sem jó, h a gyerekek az látják, h uszik az egész ház, a kertben térdig ér a fű, de anya inkább elmegy bicajozni. Én jobban bevonnám őket a házimunkába és a kerti dokgokba is, főleg most nyáron. Lehet nekik is fűvet nyírni, gazolni, gyümölcsöt szedni, levelet gereblyézni. Meg kell nekik is tanulni, h előbb a kötelesség aztán a szórakozás. (És itt most nem arról beszélek, h mindig patikára kell nyalni a házat természetesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!