Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kötelező a fürdőruha?

Kötelező a fürdőruha?

Figyelt kérdés
A gyerekemet szeretném vinni strandra,Balatonra. Ő fürdene a pancsolóban, vagy a parton, ahol persze én is ott vagyok Vele. Én nem fogok fürdeni, max a lábam lenne a vízben. Nekem is fürdőruhában kell lennem? Vagy lehetek rövidnadrágban?
2017. júl. 4. 15:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

A Balatonban mindegy, több embert is láttam már melltartóban, alsónadrágban fürödni, és senki sem foglalkozott velük.

Medence esetén érdemes ott érdeklődni, hogy mit hogyan várnak el, abból tuti nem lesz félreértés.

2017. júl. 4. 17:25
 12/15 anonim ***** válasza:
53%

szeritem nem az érdekelte, hogy mi a 'szabály', hanem, hogy kinéznék-e a Balatonparton egy rövidnadrágban...

amúgy az én 10 hónaposomat akkor ne vigyem medencés strandra? Mert egyedül biztosfix, hogy nem engedném a vízbe, a nagymedencében meg azt hogy lebeg az úszógumiban, ami jó széles is, hogy biztonságos legyen, nem sokáig élvezné...

2017. júl. 4. 20:00
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Az előttem lévő kommenthez:

Tavaly Mezőkövesden voltunk, a gyerekmedencénél ott állt egy felügyelő aki már akkor szólt amikor a medence lépcsőjére rá álltál és még a vízhez se ért a lábad. A piciknek való pancsolóba viszont gond nélkül mehetett a szülő is

2017. júl. 4. 20:08
 14/15 A kérdező kommentje:

Az is érthető, hogy a gyerekmedencébe nem menjenek felnőttek a fertőzés veszély miatt. A pancsolóba viszont a piciket egyedül nem lehet hagyni. A természetes víz más.

Köszi a válaszokat

2017. júl. 5. 09:46
 15/15 anonim ***** válasza:
Konkrétan balatonba mehetsz sortba is senki nem fog rád szolni,de egy medencés strandon igen oda kell fürdoruha fürdö sort.
2017. júl. 5. 16:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!