Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok a stria, megnyúl...

Mit gondoltok a stria, megnyúlt bőr, picit lógó has + bikini témáról?

Figyelt kérdés

Ma volt egy cikk az NLC-n , ahol a hozzászólások kivitték a hajamat.

Akinek nem hibátlan, deszka lapos a hasa, annak tilos lenne bikinit felvenni? Annak kb. egy dobozban otthon kéne ülnie? Mert nekem ez jött le a hozzászólásokból... Persze aki olyan kövér, hogy elfolyik, akinek a háta olyan szőrös, hogy km-ekről feketedik, az menjen nyugodtan, de a csúnya hasú anyuka meg ocsmány...?

Én 172/57 vagyok. Vékony, de a köldököm körül csupa stria a hasam, pedig kentem terhesség alatt. a bőröm is kicsit megnyúlt, illetve van egy kics hasam, mert a hasizmom szétnyílt, a szöveteim tönkrementek, ha lapos hasat akarok, akkor műtét (orvos mondta). Mivel pici a cicim, egyberészes fürdőruha szörnyen áll, ami felül jó, az csípőben bevág. A tankinivel is az a bajom, hogy mellben eláll. Szóval nekem marad a szivacsos bikini. Így ki se merjek menni a strandra?...

Nektek milyen fürdőruhátok van? Mit gondoltok erről?

Amúgy ez volt az:

[link]

2015. jún. 4. 11:51
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Senkinek nem tartozol magyarázattal azért, hogy miért olyan a hasad, amilyen, és milyen fürdőruhában mész nyaralni. Itt kezdődik az, hogy kinek elég érett a lelke ahhoz, hogy ítélkező emberek véleményét ne vegye magára. Érezd jól magad a nyaraláson, és ne törődj másokkal!

Szétnyílt hasizomra: loveyourbelly -t ismered?

2015. jún. 4. 11:56
 2/18 anonim ***** válasza:
Mindenki maga érzi, hogyan szeret megjelenni a strandon. Engem zavar a hasam (nem nyúlt meg a bőröm, szimplán csak nagyobb annál, mint amire én bikinit felvennék), tankinit hordok. Tudom, mert látom, hogy nálam sokkal hájasabb nők is felveszik a bikinit, de én szörnyen érezném magam benne.
2015. jún. 4. 11:57
 3/18 anonim ***** válasza:
en nem tartom elintelendonek ,ha egy kover ember is felveszi akar.engem nem zavar ,nem szurja a szemem.nyar van ,meleg.DE en nem vennem fel sajnos ezen a nyaron...nemreg szultem s bar striaim nincsenek de a hasam picit meg log ,csaszar volt szoval tornat se kellene szerintem eroltetni egy ideig ,ugyhogy nekem ez iden kimarad.en azt mondom nyugodtan vegye fel barki ,de szerintem ha mar a kerdes megfogalmazodott benned es kiirtad ide ,gyanitom te is hiubb vagy es nem fogod magad ugysem komfortosan erezni magad benne :(
2015. jún. 4. 11:57
 4/18 anonim ***** válasza:
Nem tudom miért foglalkozik bárki is idegen emberek véleményével. Ha te bikiniben jól érzed magad akkor abban menj strandra, ha sehogy nem érzed jól magad ne menj strandra. Sose azt kell nézni mi tetszik másoknak meg mi nem. Sokat járok strandra, a legtöbb ember nem tökéletes. ott. A fiatalok nagy része is elhízott, vannak csúnya bőrűek, narancsbőrösek, aránytalanok, stb. De mit számít ez? Nem szépségverseny. Nem magunkat mutogatni megyünk oda.
2015. jún. 4. 11:59
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Én trikinit hordok- pici cici, takarja a hasat(stria, és lóg a bőr:(), jó a feneke... És nem feszengek benne, hogy nem szép a hasam... Optikailag jók a cicik benne.:)
2015. jún. 4. 12:00
 6/18 anonim ***** válasza:

Nem kell dobozban ülni, van sokféle fürdőruha, nemcsak tenyérnyi. Szerintem sem gusztusos ha valaki nem az alkatának és a korának megfelelően öltözik, sem strandon, sem másutt, de igazából annyira nem érdekel. A sok ízléstelen nő között legalább picit kulturáltabbnak és csinaosabbnak érzem magam :) (igen, igen, erre mondják, hogy "vakok közt a félszemű" :D)

Meg e téren is a mértékekben rejlik a megoldás. Nem mindegy, hogy picit lóg a hasa az embernek 30 és 40 között, vagy van rajta 30 kg plusz és a kötőszöveteit csak a Lélek tartja össze. Meg tényleg, ki miben érzi jól magát, hordja, hisz ez egy szabad ország, szabad emberekkel, ahol mindenki azt teszi, amit szabad :)

2015. jún. 4. 12:01
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Olyan sokféle ember van a strandon. Most akkor csak a tökéletes testűek mehetnek strandra? Nem :)

Ráadásul a csíkokról nem tehet az ember. Van, akinek kifogása sincs arra, hogy pl. szétfolyik, csak lusta, kényelmes.

Szerintem gáz, ha ezért piszkálják az anyukákat. Főleg ilyenért, amiről nem is tehet. Hiszen nem az a gond, hogy rajtad maradt minden felesleg, hanem a csíkok, amin nem lehet változtatni, nem tudod befolyásolni.

Ezek gonosz hozzászólások. De nyugi, a strandon ez senkit sem érdekel. :) Továbbra is mindenféle ember fog járni strandra.

2015. jún. 4. 12:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Ötös, a trikini az nem az az egyrészes, aminek elöl csak egy csíkban van anyag a hason? Az nem is takarja a hasat és a cicit sem növeli optikailag. Neked milyen van?
2015. jún. 4. 12:11
 9/18 anonim ***** válasza:

Azért vannak ott normális hozzászólások is.

Én azzal értek egyet, hogy strandra strandolni megy az ember, amit nem beöltözve szoktak megtenni. Nem azért vannak bikiniben, hogy mutogassák magukat másoknak.

Egyébként bikiniből is van sokféle. Nyilván aki kevésbé szerencsés a testi adottságok terén az ne a falatnyi bikinit húzza fel és ne akarjon mindenképpen tangában feszíteni :) De nem is kell a teljes felsőtestet fedő úszódresszbe öltözni.

2015. jún. 4. 12:14
 10/18 anonim ***** válasza:
68%
vihar a biliben, már megint...
2015. jún. 4. 12:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!