Mit gondoltok a stria, megnyúlt bőr, picit lógó has + bikini témáról?
Ma volt egy cikk az NLC-n , ahol a hozzászólások kivitték a hajamat.
Akinek nem hibátlan, deszka lapos a hasa, annak tilos lenne bikinit felvenni? Annak kb. egy dobozban otthon kéne ülnie? Mert nekem ez jött le a hozzászólásokból... Persze aki olyan kövér, hogy elfolyik, akinek a háta olyan szőrös, hogy km-ekről feketedik, az menjen nyugodtan, de a csúnya hasú anyuka meg ocsmány...?
Én 172/57 vagyok. Vékony, de a köldököm körül csupa stria a hasam, pedig kentem terhesség alatt. a bőröm is kicsit megnyúlt, illetve van egy kics hasam, mert a hasizmom szétnyílt, a szöveteim tönkrementek, ha lapos hasat akarok, akkor műtét (orvos mondta). Mivel pici a cicim, egyberészes fürdőruha szörnyen áll, ami felül jó, az csípőben bevág. A tankinivel is az a bajom, hogy mellben eláll. Szóval nekem marad a szivacsos bikini. Így ki se merjek menni a strandra?...
Nektek milyen fürdőruhátok van? Mit gondoltok erről?
Amúgy ez volt az:
Senkinek nem tartozol magyarázattal azért, hogy miért olyan a hasad, amilyen, és milyen fürdőruhában mész nyaralni. Itt kezdődik az, hogy kinek elég érett a lelke ahhoz, hogy ítélkező emberek véleményét ne vegye magára. Érezd jól magad a nyaraláson, és ne törődj másokkal!
Szétnyílt hasizomra: loveyourbelly -t ismered?
Nem kell dobozban ülni, van sokféle fürdőruha, nemcsak tenyérnyi. Szerintem sem gusztusos ha valaki nem az alkatának és a korának megfelelően öltözik, sem strandon, sem másutt, de igazából annyira nem érdekel. A sok ízléstelen nő között legalább picit kulturáltabbnak és csinaosabbnak érzem magam :) (igen, igen, erre mondják, hogy "vakok közt a félszemű" :D)
Meg e téren is a mértékekben rejlik a megoldás. Nem mindegy, hogy picit lóg a hasa az embernek 30 és 40 között, vagy van rajta 30 kg plusz és a kötőszöveteit csak a Lélek tartja össze. Meg tényleg, ki miben érzi jól magát, hordja, hisz ez egy szabad ország, szabad emberekkel, ahol mindenki azt teszi, amit szabad :)
Olyan sokféle ember van a strandon. Most akkor csak a tökéletes testűek mehetnek strandra? Nem :)
Ráadásul a csíkokról nem tehet az ember. Van, akinek kifogása sincs arra, hogy pl. szétfolyik, csak lusta, kényelmes.
Szerintem gáz, ha ezért piszkálják az anyukákat. Főleg ilyenért, amiről nem is tehet. Hiszen nem az a gond, hogy rajtad maradt minden felesleg, hanem a csíkok, amin nem lehet változtatni, nem tudod befolyásolni.
Ezek gonosz hozzászólások. De nyugi, a strandon ez senkit sem érdekel. :) Továbbra is mindenféle ember fog járni strandra.
Azért vannak ott normális hozzászólások is.
Én azzal értek egyet, hogy strandra strandolni megy az ember, amit nem beöltözve szoktak megtenni. Nem azért vannak bikiniben, hogy mutogassák magukat másoknak.
Egyébként bikiniből is van sokféle. Nyilván aki kevésbé szerencsés a testi adottságok terén az ne a falatnyi bikinit húzza fel és ne akarjon mindenképpen tangában feszíteni :) De nem is kell a teljes felsőtestet fedő úszódresszbe öltözni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!