Mit gondoltok a stria, megnyúlt bőr, picit lógó has + bikini témáról?
Ma volt egy cikk az NLC-n , ahol a hozzászólások kivitték a hajamat.
Akinek nem hibátlan, deszka lapos a hasa, annak tilos lenne bikinit felvenni? Annak kb. egy dobozban otthon kéne ülnie? Mert nekem ez jött le a hozzászólásokból... Persze aki olyan kövér, hogy elfolyik, akinek a háta olyan szőrös, hogy km-ekről feketedik, az menjen nyugodtan, de a csúnya hasú anyuka meg ocsmány...?
Én 172/57 vagyok. Vékony, de a köldököm körül csupa stria a hasam, pedig kentem terhesség alatt. a bőröm is kicsit megnyúlt, illetve van egy kics hasam, mert a hasizmom szétnyílt, a szöveteim tönkrementek, ha lapos hasat akarok, akkor műtét (orvos mondta). Mivel pici a cicim, egyberészes fürdőruha szörnyen áll, ami felül jó, az csípőben bevág. A tankinivel is az a bajom, hogy mellben eláll. Szóval nekem marad a szivacsos bikini. Így ki se merjek menni a strandra?...
Nektek milyen fürdőruhátok van? Mit gondoltok erről?
Amúgy ez volt az:
ilyen a fazonja... ezekből is van sokféle, nem szak egy apró csík középen.
És szép fodros-szivacsos a melle...
Ohh, szerintem sokkal rosszabbat is lehet látni a strandokon, mint egy terhességektől megereszkedett, striás has... 150 kiló tömény háj, és eszébe sem jut szégyenkezni. Nem csak a nőket érintően, némelyik férfi is úgy néz ki, hogy borzalom. És nem zavartatják magukat, simán mutogatják a hordónyi sörhasukat, szőrös hátukat stb. Pedig ha jobban belegondolunk, a sörhasra nincs mentség, (nem kötelező növeszteni ugyebár) ahogy a majomember testre sem, mivel létezik gyanta. Az, hogy egy nő bőre a terhességtől tönkrement, szerintem teljesen más lapra tartozik, nem hinném, hogy el kéne ásnia miatta magát bárkinek is.
Mindezek mellett én a tankini mellett döntenék, ha nagyon gáz lenne a helyzet, mert ENGEM zavarna. Az első babámat várom, júliusban fogok szülni, szóval még nem kizárt, hogy aktuális lesz a kérdés. De ha csak egy picit lazább bőrről és egy-két csíkról lenne szó, szerintem fel merném venni a bikinit. És olyanért eszembe se jutna egy másik nőt elítélni, mert a terhesség látható nyomokat hagyott rajta, erről senki sem tehet.
Off:
13: nem úgy értettem ám én, hogy legyen teljesen szőrtelen a pasi, azt én is utálom :) Sőt, kifejezetten a szőrös pasikat szeretem (mellkas, has, láb, alkar nyugodtan, sőt), arra gondolok, mikor a hátát, a vállait stb. olyan szőr borítja, mint egy gorillának. Na az azért valljuk be, nem túl gusztusos :)
12 voltam
Nem is tudtam, hogy a strandra/utcára csakis tökéletes külsővel rendelkező nők léphetnek, ez mióta van így?
Nekem van egy balesetből származó 5 cm-es sebhely az alkaromon, akkor nem vehetek fel rövidujjút?
És sajnos a 2. gyerek után lett egy visszerem a lábszáramon, akkor csak hosszú nadrágban járhatok?
De kérlek ezt azoknak a fiatal lányoknak is mondjátok már el, akik a hatalmas sonkájuk és a narancsbőrük ellenére kötelezőnek érzik, hogy a fenékvágatukazt mutogassák a 2014/5 divat szerinti pitsagatyákban!
Szerintem ők is legalább annyira nem esztétikusak, mint a sokat fikázott anyukák...
Mi ez a bikini mánia? Miért akar mindenki bikinit? Csak azért, mert egyesek azt mondják, az nem állna olyan jól, és ezt kikéritek magatoknak?
Őszintén? Igazuk van. Szerintem alap, hogy mindenki a saját testalkatához megfelelően öltözködjön. Nem csak a papírdoboz van. Vannak szép egyrészes ruhák (sokfélék, szivacsosak is), amik sokkal szebb oldalukat mutatják meg azoknak, akiknek nem a bikinit találták ki.
Oké, hogy rád nehéz egyrészest találni a kis melled miatt, megértelek, de egy csomóan nagyobb mellel, és olyan alakkal, amire nem nehéz egyrészest találni, is ugyanezt hajtogatják. "Jajj, a ducik miért nem vehetnek bikinit??" Megsúgom, vehetnek, csak nem lesznek benne valami szépek.
Mi van, bikini nélkül nincs strand? Miért akar minenki bikinit? Strandra csak bikiniben lehet menni? Nem tudtam, hogy csak úgy engednek be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!