Milyen sorrendben használjam ezeket a testápoló készítményeket?
Figyelt kérdés
Felkészülve a szülés utáni állapotokra vettem alakformáló szappant+krémet, valamint krémet striákra. Arra gondoltam, hogy nem lesz úgy jó, hogy egyik nap ezt másik nap azt kenem, hanem úgy kéne használni, hogy minden nap csak az egyik fajtát, amíg el nem fogy.
Szerintetek melyikkel kezdjem?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
2015. máj. 27. 08:42
1/3 anonim válasza:
amelyik éppen közelebb lesz, ha egyáltalán eszedbe fog jutni, és lesz rá időd :)
Amúgy semmit nem érnek az alakformáló krémek, plusz szoptatás alatt lehet h nem is használhatod ha olyan hatóanyag/gyógynövény van benne.. olvass utána kicsit. Stírára szerintem használhatod, azok sima testápolók szoktak lenni, de annak is csak az idő segít, hogy halványodjon.
2/3 anonim válasza:
Striára valót használd mindenképp naponta, a többi szerintem nem ér semmit, de magadra kenheted, ha gondolod :-)
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2015. máj. 27. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!