Kötelező a fürdőruha?
Légy szíves a lábadat ne mosd a gyerekmedencében!
Strandon igen, rád szólhatnak, ha egyértelműen látszik, hogy utcai ruhában vagy, s nem fürdősortban (van női is).
Balatonon a kutyát nem érdekli.
1-nek: a gyerekmedencebe kisgyerekkel aszulo is be szokott menni, minden strandon! Es hat bakker kezenjarva nem tud az ember bemenni szoval kepzeld muszaj labbal.
Kerdezo, lehet kapni napozo ruhat is, az teljesen jo, vagy rovidnadragos kezeslabast (terhes vagyok, en sem veszek iden furdoruhat, vettem nehany egybereszes napozoruhat).
Azzal értek egyet, aki azt írta, h nem mehet be a szülő minden helyen. A szemünk láttára küldtek ki egy apukát a gyerekmedencéből és nem, még láblógatva ülni sem volt szadab a szélén. Szóval egyre több helyen lett ez a "divat." Tök mindegy hogy kit zavar és kit nem, ha nem lehet akkor nem lehet. Erről érdemes tájékozódni mielőtt belépőt váltassz bárhova.
Fent említett apukáék sértettem kivonultak a strandról.
Köszönöm a válaszokat, de a kérdés nem a lábamról szólt, hanem a fürdőruháról.
Egyébként a lábam lenne csak a vízben, azt a Balatonra értettem, mert oda azért egyedül nem engedném be a gyereket.
A Balatonon szerinted ki kötelezne?
És úgy amúgy is, kit érdekel?
Nem tudom, kiről feltételezed, hogy megtiltja a ruhában való strandolást. Még a vízbe is bemehetsz ruhában, nem fog izgatni senkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!