Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülés utáni fürdőruha vásárlá...

Szülés utáni fürdőruha vásárlás - ti mit vettetek fel?

Figyelt kérdés
Hatalmas pocakom volt, most persze lóg. Megereszkedett cicik, lötyögő combok, őszintén katasztrófa. De nagyon szeretnék részt venni a babaúszáson a kisbabámmal. Mit vehetnék fel, ami vállalható nyilvánosan 1 órácska hosszára? Hol vehetnék normális fürdőruhát, ami összetart, ápol és eltakar, amennyire lehet? Segítsetek ötletekkel, mert szomorú és tanácstalan vagyok. Van rajtam 10kg plusz és 95D-s cicim van :(
2014. jún. 1. 22:42
 1/8 anonim ***** válasza:

Kisnadrágos tankini?

Nekem 85G-s a cickó és simán kaptam magamra (még kismamafürdőruha néven) :)

2014. jún. 1. 22:46
 2/8 anonim ***** válasza:
2014. jún. 1. 22:54
 3/8 anonim ***** válasza:

Első vagyok, az enyém ilyen (bár nem kisnadrágos, bugyis)

[link]

2014. jún. 1. 23:10
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem sima egyrészest. Senki nem téged fog nézni. Mondjuk én nem vittem babaúszásra a fiam, mert a doki lebeszélt róla, hogy baromi kockázatos egészségileg, meg az úszóoktatók is azt mondták, hogyha később azt akarom, hogy rendesen időben megtanuljon úszni akkor ne vigyem, de ez más kérdés. Így én nem hordok fürdőruhát mióta szültem, pedig már elmúlt 3. Ez van. Ronda lett a testem, a plasztikai műtétekre csak jövőre lesz pénzem, addog meg nem rémísztgetek senkit.
2014. jún. 2. 00:09
 5/8 anonim ***** válasza:
Lehet kapni olyan tankinit, ami nem tapad teljesen a felsőtestedre, hanem A-vonalú. Az biztos csinos lenne. Tesco F&F-ben most elég jó a választék, és nem kínálják arany áron.
2014. jún. 2. 09:08
 6/8 ivilicious ***** válasza:

Senki nem fog nézni!

Amúgy egészségügyi kockázat?? Engem 2 éves koromtól vittek úszni, 13 éves koromig kb naponta úsztam, soha nem volt semmi bajom...

2014. jún. 2. 10:25
 7/8 A kérdező kommentje:

Én sosem voltam medencében, rettegtem a víztől egész gyerekkoromban és most felnőttként is cska annyira tudok úszni, hogy életben maradjak. Szeretném, ha magabiztosan mozogna ebben a közegben. Más az, hogy megyünk be fürdeni, játszani és más az úszásoktatás. Én nem akarom úszásra tanítani, csak szoktatni ehhez a közeghez. Azt gondolom, ez már nagyon más téma... de köszi! :)

Nem tudom elképzelni, hogy tejjel teli 95d-s ciciket megtart egy merevítő nélküli fürdőruha, olyan gyengének tűnik a felső rész. Sajnos nekem nem állnak, már szülés előtt sem voltak szép melleim, most meg pláne. Erős tartás kell :) Köszönöm a tippeket! :) elindultam egy "nyomon" :)

2014. jún. 2. 10:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Én versenyszerűen úsztam. De egy csecsemő sokkal több fertőzést elkaphat akár a medencében akár a pelenkázón.
2014. jún. 2. 12:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!