Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » ¨Hogyan kell egy babàt...

¨Hogyan kell egy babàt ellàtni?

Figyelt kérdés

Nàlunk(külföld)nincs olyan hogy védönöhöz kell jàrni,vagy ö jön,nàlunk csak sima nögyogyàszatra kell jàrni a terhesség alatt.

Ha tanfolyamot akarok,akkor azért több pénzt kérnek el,mint a havi jövedelmünk!

Nincs semmi rokonom ,semmi olyan baràtnöm,aki segitene majd,tényleg egyedül vagyok.

Nem tudom hogyan kell pelenkàzni,büfiztetni,szinte semmit se probàötam még.

4 honap és itt a babàm.

Nincs valami oldal a neten ahol képekkel bemutatjàk a dolgokat???????????

2008. okt. 17. 13:20
 1/8 anonim ***** válasza:
Én egy könyvet tuduk ajánlani ami nekem sok mindenben tudott segíteni a terhesség alatt és utána a babaápolásban is. A címe kismamák nagykönyve és az enyém már sok kismamánál járt mindenki nagyon jónak találta. Volt aki a második gyermekénél is elkérte. Minden le van írva és képekkel van ílusztrálva a szülés is meg minden.
2008. okt. 17. 13:45
 2/8 anonim ***** válasza:
WWW:kimamablog.hu vagy WWW.babavilág.hu .De a kórházba az első napokba sok mindent meg mutatnak.Ne izgulj mert én se tudtam semmit magától jött minden .Sok siket és gratulálok.
2008. okt. 17. 13:50
 3/8 anonim ***** válasza:
2008. okt. 17. 14:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönök minden vàlaszt,különösen az utolsot,elég érdekes felvételek,és bizony sokmindent lehet onnét tanulni!

Remélem nekem is menni fog!

2008. okt. 17. 14:38
 5/8 anonim ***** válasza:
A kismamák nagykönyvét én is ajánlom. Ami még nagyon jó Dr. Chilton: Újszülött a fedélzeten c. könyve. Ez inkább segít megérteni a csecsemők "működését". Sztem nagyon használható mindkét könyv. Ami még fontos: az anyai ösztönök. :-))
2008. okt. 17. 14:42
 6/8 anonim ***** válasza:
Biztos lehetsz benne,hogy menni fog.Amikor majd a kezedben tartod a picurod,ösztönösen tudni fogod,mi a jó neki,bízz magadban.boldog babavárást!
2008. okt. 17. 18:02
 7/8 anonim ***** válasza:
A suttogó című könyv nagyon jó,nálunk nagyon bevált!
2008. okt. 17. 20:19
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia, nálunk sincs ilyen, lehet, hogy egy helyrol vagyunk?:) És a családban sincs kisbaba...A kismamák nagykonyvet én is kolcsonkaptam, nagyon jó. Egyébként a kórházban a csecsemosnovérek mindent megmutatnak a pelenkázástól kezdve a szopizáson és bufizteetésen át a furdetésig, és bátran lehet toluk kérdezni, én ezt tapasztaltam legalábbis. És esetleg segíthetnek a nagymamák is, ha megoldhato, mert ugyan változtak a szoptatással és a táplálkozással kapcsolatos szokások, de van, ami a régi: a pelenkázás, bufi, gyermeknevelés, -ápolás...
2008. okt. 17. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!