Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 14 honapos baba, és ujszülött,...

14 honapos baba, és ujszülött, hogyan oldjam meg az utazàst?

Figyelt kérdés

Van egy hat honappos babàma màsik utba van,mire szülök a nagyobb 14 honapos lesz.Hogy oldjam meg az utazàst?

Vennem kell ikerbabakocsit,vagy van jobb ,könnyebb olcsobb megoldàs is?

2009. szept. 16. 16:12
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Van olyan szerkentyű amit a babakocsira lehet akasztani és a nagyobb testvér ráállhat, csak az a gond hogy tél jön és nem tavasz.
2009. szept. 16. 16:16
 2/5 anonim ***** válasza:

Kedves első! Most még csak 6 hónapos a nagy. Tehát 8 hónap múlva lesz 14 hónapos. Akkor pont nem tél lesz...

De egyébként mindegy, nem? Nyáron is, télen is kimozdulunk, vagy Te télen nem használsz babakocsit? Hanem?

Mondjuk nem lenne rossz szánkótalppal :) Sokszor nem takarítják le a járdákat :P

Testvérkocsi szerintem a megoldás. Később kenguru, de addigra kialakul, ahogy nő a nagy :)

2009. szept. 16. 16:32
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ó istenem, de okos valaki én nem arra gondoltam hogy télen nem sétálunk hanem az a kütyü aminek még mindig nem jut eszembe a neve pedig nekünk is volt télen nekünk nem volt praktikus és akkor jó lett volna egy ikerbabakocsi :-O

És nem számoltam utána a hónapoknak bocsi :-O

2009. szept. 16. 17:30
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Nálunk is ez lesz a helyzet, annyi különbséggel, hogy az én nagyobbik fiam "már" 15 hónapos lesz, amikor megszületik a kicsi.

Nekem sincs sok hangulatom venni testvérkocsit első körben, tervezett baba, így az újszülött korban használható nagyobb kocsit elraktam neki rég, a nagyobbik pedig kapott egy könnyű ülőkocsit. Én úgy tervezem, hogy délelőttönként (amikor kénytelen vagyok velük egyedül menni sétálni) a kicsi egy jó hordozókendőben lesz rajtam, a fiam pedig babakocsiban, tavasszal megpróbáljuk a testvérfellépőt, nyáron meg már talán tud majd jönni mellettünk kismotorral is.

Ha nagyon nem fog működni így, akkor mégis veszünk testvérbabakocsit. De az első két hónapot akkor is meg kell oldanunk nélküle, mert mi külföldről költözünk haza, amikor a pici két hónapos lesz, nem akarok a sok cuccunk mellett még egy tesóbabakocsit is költöztetni.

2009. szept. 17. 07:34
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat,az utolsoét különösen!
2009. szept. 17. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!