Melyik az aranyosabb, ha egy újszülött baba kopasz (pihés) vagy nagyhajú?
Figyelt kérdés
Csak kíváncsiskodok, nektek mi tetszik jobban? :)2009. okt. 26. 09:44
1/11 anonim válasza:
Mindegyik aranyos,egyik ezért másik azért.A lényeg,hogy nekünk anyáknak mindig a miénk a leggyönyörűbb legédesebb legyen kopasz pihés vagy nagy hajú.
2/11 anonim válasza:
Szia! Nekem a pihés buksijú babák tetszenek, a nagyhajú babák szerintem nem olyan kisbabásak :)
3/11 A kérdező kommentje:
Persze, mind aranyos és mind gyönyörű :) ez egyértelmű :)
Azért írtam, hogy csak kíváncsiskodok :)
2009. okt. 26. 09:53
4/11 anonim válasza:
Én kopasz voltam (másfél éves koromig, vagyis pihés :o)), a párom nagy hajjal született. Én pihés gyerkőcöt szeretnék, párom hajasat :o)
Egyébként tényleg mindegy, úgyis ő lesz nekünk a legszebb.
De én is úgy vagyok vele, hogy a nagyhajúak, főleg akinek sötét, fekete a haja, nem annyira babás.... De ők is aranyosak, és szépek!
5/11 anonim válasza:
Az én babám hatalmas fekete hajjal született. már nagyon sokat világosodott neki. minket nagyon sokan megállítanak, hogy ilyen szép babát még nem láttak. én hajas babát szerettem volna, különlegesebbek, de mindenkinek a sajátja a legszebb
6/11 anonim válasza:
Szia! Én mindig is kopasz vagy kis pihés babát szerettem volna, és az is lett! :) Én nagyon örültem neki. Ha hajjal születik, akkor is biztosan ugyanúgy szeretném, de nekem minden vágyam kis pihés baba volt
7/11 anonim válasza:
Ahogy majd megszületik, amilyen lesz a kis Pocaklakóm :))
8/11 anonim válasza:
Az enyémnek hatalmas haja volt és nem is hullott ki, most másfél évesen igazi kis hajasbaba, már copfot lehet neki csinálni. Imádom.
9/11 A kérdező kommentje:
Én mindenkit felpontoztam. Sajnálom Lányok, hogy itt járt egy "kedves" lepontozó olvasó.
2009. okt. 26. 14:47
10/11 anonim válasza:
Nekem mindkettőben volt már részem...az első fiam pihés fejű volt,és nagyon édesen nézett ki.A második sűrű fekete hajjal született,ő is szép kis kölyök volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!