Érdemes pólyát használni?
mindenképpen alvásnál,de szoptatásnál is nagy hasznát veszed,mert könnyebb úgy tartani.
39 hetes kismama
Szia,
Az én kisbabám elég pici súllyal (2.650 gramm) született és azt javasolták, hogy a biztosabb fogás illetve az alvás idejére szerezzek be egyet. Így is tettem, de nekem nem volt rá szükségem, mert csak zavart minket. Az anyósom örült neki, mert kezdetben csak így merte megfogni, de aztán már neki sem kellett.
Én is veszek,ha talàlok errefelé....
Màr csak azért is mert ha jönnek làtogatoba,és megakarjàk fogni a picit,akkor inkàbb polyàba,ugy biztonsàgban érzem a babàmat:)
Alvàshoz én is hàlozsàkot vettem
Nekem egyik gyerekemnél sem volt pólya, nekem nem tetszik. A lányom májusi, és jött a meleg, ezért nem is kellett. A kisfiam decemberi, őt puha, meleg takaróba bugyoláltam etetéskor, így nem fázott.
Többen kérdezték már ezt, ezen az oldalon, a bal oldali keresőben is rákereshetsz. Egy gyógytornász anyuka azt írta, nem jó a babáknak a pólya.
De, ha neked úgy lenne jobb, hogy használod, te döntöd el.
Szia!
Én sem veszek. Lehet, hogy butaság, de én rosszul vagyok még a gondolatától is annak, hogy gúzsba kössem a kisfiamat.
Üdv:38 hetes pocis
Köszönöm szépen! Én már kettőt is kaptam ajándékba. :)
Én is arra gondoltam, ha látogatók jönnek , akkor tenném bele, hogy a kis gerince jobban meg legyen támasztva mikor egyenként veszik ölbe. :)
igen mindenképp!
mert én senki kezébe nemmerem odaadni polya nélkül. én ugyan megmerem fogni de másnak nemmerem odaadni. még csak 1 hetes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!