Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 26 évesen korai szülni?

26 évesen korai szülni?

Figyelt kérdés
Én már nagyon vágyok egy kisbabára, és arra, hogy végre igazi családdá váljunk a férjemmel. Korán mentem férjhez, 20 évesen, de nem bántam meg. Szeretem az életemet. Ám mindenki csodálkozik már azon is, hogy férjnél vagyok, mi lesz a gyerek hallatán. Most nem azért hogy annyira befolyásolna mások véleménye, de kíváncsi lennék hogy ti mit gondoltok erről. Az orvosok, védőnők is nem fognak furán hozzámállni?
2017. jún. 29. 17:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
82%

23 évesen szültem. Akitől a legnagyobb kioktatást kaptam, az az unokahúgom. Ő 16 éves, 14 éves korában költözött a barátjához, mikor már együtt voltak egy ideje. De ennek ellenére rettentő durván és faragatlanul fejezte ki, hogy szerinte ez nekem még nem való. Meg azt is, hogy az ő tini kapcsolatuk mennyivel komolyabb, mint a miénk.

Szóval tényleg ne törődj senki véleményével, mert tipikusan mindig annak jár a szája, akinek legjobban lapítani kéne.

Akinek meg esze is van, nem fog megszólni téged.

2017. jún. 29. 19:02
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
26 évesen már ideje szülni. Miért lenne korai ? Jóhogy ne 40 évesen szüljön az ember. Az öregek pedig csak ne szóljanak be. Nem egy 16 évesen szült. Elfelejtik.
2017. jún. 29. 19:05
 13/18 anonim válasza:
100%

Teljesen jó időben vagy! Én már 24-25 évesen szerettem volna babát, a férjem csak később. 27 voltam, mikor elkezdtünk próbálkozni, ami sikerült, csak elhalt a terhesség. Azóta pedig a meddőségi központot járjuk. Már 30 vagyok, s nagyon szeretnék 3 gyerkőcöt 35 év előtt.

Szóval érdemesebb hamarabb elkezdeni próbálkozni, mielőtt ismerősök elkezdenének cseszegtetni, hogy "Na, mikor jön a baba?" Sokan sajnos már csak undokságból is kérdezik, s nem jó. :( Szóval szerintem ne várjatok!

2017. jún. 29. 19:13
 14/18 anonim ***** válasza:
90%

26 vagyok,harmadikat várom. Az elsőt majdnem 5éve szültem,nem volt tervezett. És? Köze bárkinek? Ettől még élek és nem vagyok rossz anya. Férjem van,a második majdnem 9hónapja született,és tervezetten ,ahogy a harmadik is az,egy év lesz köztük,meg max.még 3hét.

Igazából senki nem mondott semmit,de ha gondolják se érdekel. Nem ők szülik,nem ők nevelik,nem nekik kell eltartani se őket. Nem szülőkkel élünk,hanem albérletben,rendes jövedelemmel.

Anyósék örülnek egyébként mindnek,első unokának mondják mindig a legnagyobbat is,aki előző kapcsolatomból van.

2017. jún. 29. 19:43
 15/18 anonim ***** válasza:
83%
Én is 26 évesen szültem az elsőt, szerintem tökéletes kor! Nálunk tudod kire néztek furán és tettek megjegyzést? Aki 16 évesen ott feküdt a másik ágyon nst-n!
2017. jún. 29. 20:23
 16/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha visszamehetnék az időben, hamarabb szülnék. A 30. születésnapom előtt egy hónappal született a kisfiam. 25 évesen költöztünk össze a párommal, ő már akkor mondta, hogy most kellene, fiatalok vagyunk (ő akkor volt 30), én fújtam le a projektet, nem sokkal előtte végeztem az egyetemen, még nem dolgoztam egy éve sem, és főleg még nem akartam babát. Aztán 27 éves voltam, amikor összeházasodtunk. Akkor megint mondta a férje, hogy hajrá, megvolt mindenünk, lakás, munka, autók, de még nem éreztem a mindent elsöprő vágyat, szóval még vártunk egy kicsit. Ma, 34 éves fejjel, ha visszamehetnék, szívesen megváltoztatnám az akkori önmagam gondolkodását és hamarabb vállalnék babát. Aktuális lenne nálunk a második, hol úgy ébredek, hogy akarom, hol meg úgy, hogy nem. Lehet, hogy ha hamarabb szülök, akkor ez is másként lenne... A Te esetedben pontosan időben van a gyermekvállalás, főleg, hogy mindketten szeretnétek és a háttér is adott, azzal meg, hogy ki mit mond, hát pont ne foglalkozz. Ha 16 lennél, na az érdekesebb lenne, de ilyen korban se az orvos, se a védőnő nem fog elítélni, miért is tenné? Minden jót Nektek! :-)
2017. jún. 30. 07:55
 17/18 anonim ***** válasza:
78%
Ennyi idősen lettem terhes a lányommal, mondjuk mire megszületett, már 27 voltam. Senki sem csodálkozott a környezezemben, max idegenek néha, mert fiatalabbnak néztek. 2 éves a kislányunk, nem bántuk meg :)
2017. jún. 30. 08:05
 18/18 anonim ***** válasza:
78%
Én a fiaimat 26évesen és 1 hét hiján 28 évesen szültem .senki nem szolt be.
2017. jún. 30. 15:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!