26 évesen korai szülni?
23 évesen szültem. Akitől a legnagyobb kioktatást kaptam, az az unokahúgom. Ő 16 éves, 14 éves korában költözött a barátjához, mikor már együtt voltak egy ideje. De ennek ellenére rettentő durván és faragatlanul fejezte ki, hogy szerinte ez nekem még nem való. Meg azt is, hogy az ő tini kapcsolatuk mennyivel komolyabb, mint a miénk.
Szóval tényleg ne törődj senki véleményével, mert tipikusan mindig annak jár a szája, akinek legjobban lapítani kéne.
Akinek meg esze is van, nem fog megszólni téged.
Teljesen jó időben vagy! Én már 24-25 évesen szerettem volna babát, a férjem csak később. 27 voltam, mikor elkezdtünk próbálkozni, ami sikerült, csak elhalt a terhesség. Azóta pedig a meddőségi központot járjuk. Már 30 vagyok, s nagyon szeretnék 3 gyerkőcöt 35 év előtt.
Szóval érdemesebb hamarabb elkezdeni próbálkozni, mielőtt ismerősök elkezdenének cseszegtetni, hogy "Na, mikor jön a baba?" Sokan sajnos már csak undokságból is kérdezik, s nem jó. :( Szóval szerintem ne várjatok!
26 vagyok,harmadikat várom. Az elsőt majdnem 5éve szültem,nem volt tervezett. És? Köze bárkinek? Ettől még élek és nem vagyok rossz anya. Férjem van,a második majdnem 9hónapja született,és tervezetten ,ahogy a harmadik is az,egy év lesz köztük,meg max.még 3hét.
Igazából senki nem mondott semmit,de ha gondolják se érdekel. Nem ők szülik,nem ők nevelik,nem nekik kell eltartani se őket. Nem szülőkkel élünk,hanem albérletben,rendes jövedelemmel.
Anyósék örülnek egyébként mindnek,első unokának mondják mindig a legnagyobbat is,aki előző kapcsolatomból van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!