Ti mit tennétek? Van választásom?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
18 hetes terhes vagyok, és nemrég elkezdtem dolgozni! Direkt olyan munkára jelentkeztem ami inkább szellemi megterhelést igényel, fizikai munkát nem ezért el se mondtam hogy babát várok. De kiderült hogy nemigazán ugy vannak a dolgok ahogy az meg volt beszélve.. Ma is kb 600kg-os raklapot kellett elvinnem kézi "békával" ami elég megterhelő volt..
Mit csináljak?? Próbaidő alatt vagyok, otthagyni nem akarom a munkát mert szükségem van a pénzre (nőgyógyász stb.). Mit lehet ilyenkor tenni?
2017. jún. 29. 17:29
11/12 anonim válasza:
Nem tudom, nekem nagyon ellenszenves a hozzaallasod...
12/12 anonim válasza:
Jó, de a szerződésben nem volt benne, hogy CSAK szellemi munka, az INKÁBB azt jelenti, hogy ez is az is.
Így jártál, de tényleg olyan hülye vagy, hogy kockáztatod a gyereked egészségét egy kis pénzért - holott sztk-ban ingyen ellátnak? Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!