Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tegnap voltam orvosnál és azt...

Tegnap voltam orvosnál és azt mondta, hogy bármikor megszülhetek, hogy ha lesz esetleg választásom, akkor hány személyes szobába 'jobb' lenni?

Figyelt kérdés
Igazából alapitványi szobába szeretnénk menni a párommal, de mivel nagyon kicsi rá az esély ezért kérdezem, hogy akkor melyikbe menjek..
2008. nov. 27. 11:41
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem jó ilyenkor ha egyedül vagy,jó beszélgetni másik anyukával.Én mindenképp többágyasat javaslom,persze nem 8 ágyasat,inkább max 3-4.Így beszélgetni is tudsz,és ennyien még nem is zavarják egymást ha pihenni akarnak.
2008. nov. 27. 11:47
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te természetedtől függ.

Én biztos, hogy olyan szobában szeretnék majd lenni, ahol vagy egyedül vagyok, vagy max ketten.

2008. nov. 27. 11:51
 3/10 A kérdező kommentje:
Ha nem sikerül megkapni az alapitványi szobát, akkor én is úgy gondoltam, hogy a 2 illetve a 3ágyas szoba az pont jó lenne, de ezekhez is nagy mázli kell, mert állandóan 'teltház' van a kórházban.. :)
2008. nov. 27. 12:02
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Bpen, a Szent Istvánban fogsz talán szülni?
2008. nov. 27. 12:16
 5/10 A kérdező kommentje:
Igen, de miből gondoltad? :)
2008. nov. 27. 12:18
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Itt egy régebbi hasonló kérdés:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..

Én akkor is és most is azt mondom, hogy nem bántam meg, hogy egyágyasban voltam. Legközelebb is olyan szeretnék.

Üdv.

2008. nov. 27. 12:29
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
4.vagyok, én is ott fogok majd szülni, kb. 4-5 hét múlva. Te kinél? Én sem szeretnék valami zsúfolt 5 illetve 6 személyes szobában lenni, jobban kedvelem a csendet, és a nyugalmat, bár a privát szobára nagyon sokan várnak, de én is megelégednék egy 2-3 személyessel is. :-))
2008. nov. 27. 12:48
 8/10 A kérdező kommentje:
Az én szülésznőm Diószegi Éva, egy nagyon aranyos tüneményes nő, és ez nagyon sokat számit a szülésnél, hogy kinek milyen a hozzáállása.. Szerintem.. Te kinél fogsz szülni?
2008. nov. 27. 12:53
 9/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem dokim van, Dr. Mészáros László, szülésznőt nem fogadtam.
2008. nov. 27. 13:37
 10/10 A kérdező kommentje:
Dokim is van, meg szülésznőm is...
2008. nov. 27. 13:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!