Hogyan lehet babával barátnőt találni?
Pont ezért utálom Pestet, mert ilyenek az emberek, mármint a többség.
Vissza is költöztem vidékre.
De itt sem sokkal jobb a helyzet.
Én úgy ismertem meg anyukákat, hogy jártunk tanácsadásra, meg baba-mama klubba. Aztán egyszer megkérdeztem, megyünk-e együtt. Vagy egy másik anyuka kérdezte tőlem.
4en voltunk így együtt.
Egyetlen anyukával tartjuk a kapcsolatot.
Az egyik nem is reagál se hívásra, se semmire, a másik meg szabályosan kampányt kezdett ellenem folytatni (persze a hátam mögött, csak visszamondják), mert merészeltem baba klubot szervezni (angolt).
Mindegy, nekem ők nem számítanak, mert ilyenek.
Ha megengeded, minden bántás nélkül:
Nem lehet, hogy ragadós vagy?
Esetleg a rossz anyukát nézted ki?
Na meg olyankor érdemes ismerkedni, amikor egy anyuka egyedül van, bandában nem lesz senki közvetlen szerintem.
Pesti vagyok(belvárosi).
És sose unatkoztam a téren mindig volt 2-3 anyuka akikkel tök jól eltudtam beszélgetni, és sokan annyira jóban lettek hogy közös programokat is szerveztek és összejártak
az én babám két hónapos de ugyanez a helyzet. Nincs babás ismerősőm. A barátnőim dolgoznak, nem érnek rá. Nagyon rossz egyedül sétálni. Játszótérre még nem megyünk úgye.
séta közben szoktam lesni a többi kismamát és ha látok egyet a padon ülni akkor rájuk mosolygok, de eddig csak azt láttam a tekintetekben, hogy hát ez meg mit mosolyog???? Ha egyszer visszamosolyogna valaki szivessen szóba állnék vele, de így??
dunaújvárosi vagyok
Nemtudom, hogy mennyire vagy erre ismerős, de nagyon csendes, nyugodt környék, az egész, mint egy nagy park. Az én babám már nagyobbacska, de szívesen sétálhatnánk valamikor együtt mondjuk jövőhéten.
Délelőtt 10-12, délután 4-6 között sétálunk általában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!