Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan lehet babával barátnőt...

Hogyan lehet babával barátnőt találni?

Figyelt kérdés
Nincs barátnőm,eddig a kolléganőim hívtak hetente 2-3x.Most már egyre ritkábban hívnak,most már 2 hete egyik sem hívott fel.Ha én hívom őket,leráznak,hogy dolgozniuk kell.Játszótéren az anyukák klikkesedve vannak,nem mehetek oda hozzájuk.Meg amúgy sem vagyok egy odamenős fajta.Nincs senki,akivel beszélgethetnék,mindenhová egyedül megyek a babával.Legutóbb azt vettem észre,hogy furin néznek rám,mert hangosan beszélgetek a babámmal.Kezdek megkattanni?
2010. máj. 20. 08:48
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Pont ezért utálom Pestet, mert ilyenek az emberek, mármint a többség.

Vissza is költöztem vidékre.

De itt sem sokkal jobb a helyzet.

Én úgy ismertem meg anyukákat, hogy jártunk tanácsadásra, meg baba-mama klubba. Aztán egyszer megkérdeztem, megyünk-e együtt. Vagy egy másik anyuka kérdezte tőlem.

4en voltunk így együtt.

Egyetlen anyukával tartjuk a kapcsolatot.

Az egyik nem is reagál se hívásra, se semmire, a másik meg szabályosan kampányt kezdett ellenem folytatni (persze a hátam mögött, csak visszamondják), mert merészeltem baba klubot szervezni (angolt).

Mindegy, nekem ők nem számítanak, mert ilyenek.

Ha megengeded, minden bántás nélkül:

Nem lehet, hogy ragadós vagy?

Esetleg a rossz anyukát nézted ki?

Na meg olyankor érdemes ismerkedni, amikor egy anyuka egyedül van, bandában nem lesz senki közvetlen szerintem.

2010. máj. 20. 11:24
 22/30 anonim ***** válasza:

Pesti vagyok(belvárosi).

És sose unatkoztam a téren mindig volt 2-3 anyuka akikkel tök jól eltudtam beszélgetni, és sokan annyira jóban lettek hogy közös programokat is szerveztek és összejártak

2010. máj. 20. 11:49
 23/30 anonim ***** válasza:

az én babám két hónapos de ugyanez a helyzet. Nincs babás ismerősőm. A barátnőim dolgoznak, nem érnek rá. Nagyon rossz egyedül sétálni. Játszótérre még nem megyünk úgye.

séta közben szoktam lesni a többi kismamát és ha látok egyet a padon ülni akkor rájuk mosolygok, de eddig csak azt láttam a tekintetekben, hogy hát ez meg mit mosolyog???? Ha egyszer visszamosolyogna valaki szivessen szóba állnék vele, de így??

dunaújvárosi vagyok

2010. máj. 20. 11:56
 24/30 anonim ***** válasza:
Csepelen hol laksz? Esetleg néha sétálhatnánk együtt.
2010. máj. 20. 12:43
 25/30 A kérdező kommentje:
a víztoronynál.és te?
2010. máj. 20. 12:46
 26/30 anonim ***** válasza:
A sétányoknál.
2010. máj. 20. 12:54
 27/30 A kérdező kommentje:
és mikor szoktál sétálni a kicsiddel?
2010. máj. 20. 15:28
 28/30 anonim ***** válasza:

Nemtudom, hogy mennyire vagy erre ismerős, de nagyon csendes, nyugodt környék, az egész, mint egy nagy park. Az én babám már nagyobbacska, de szívesen sétálhatnánk valamikor együtt mondjuk jövőhéten.

Délelőtt 10-12, délután 4-6 között sétálunk általában.

2010. máj. 20. 18:38
 29/30 anonim ***** válasza:
na, sikerült társaságot találnod itt vagy másutt?
2010. máj. 31. 08:03
 30/30 A kérdező kommentje:
még nem,ugyanis beteg lett a kicsim,nem tudtunk sehová menni.
2010. máj. 31. 12:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!