Hogyan lehet babával barátnőt találni?
Kár, hogy ilyen messze laksz...
Amúgy hány éves vagy?
Nem tudom mi a baj.
nekem az a tapsztalatom hogy a térre járó kismamák nagyon barátságosak. Sose tapasztaltam "kirekesztést"
Azt hiszem igazad lehet.
És mivel "felismerted" mi lehet a gond akkor tudsz rajta változtatni ha akarsz :)
Én is Pesten lakom (II.kerület) - sajna elég messze tőled... :( Pedig szívesen sétálgatnánk Veletek.
Én is azt vettem észre, hogy ha csak megpróbálok rámosolyogni egy másik babakocsis anyukára itt az utcánkban, az rögtön vagy a gyerekére néz, vagy teljesen másfelé, csakhogy ne kelljen rám néznie. Lehet, hogy előítéletes vagyok, de az én szememben ez tipikus nagyvárosi viselkedésmód. Én vidékről jöttem, és ott mást szoktam meg. Mikor gyerek voltam, tök jót eljátszottunk az utcánkban élő gyerekekkel. Valahogy nem tudom elképzelni, hogy itt a fiam olyan jót fog játszani a gyerekekkel, mint annó én.
Amikor ide kerültem Pestre, azt vettem észre legelőször, hogy mennyire nem foglalkoznak egymással az emberek... Amíg itt lelöknek a villamos lépcsőről, hogy hamarabb feljussanak, addig otthon nem tudják eldönteni az emberek, hogy melyikük szálljon fel előbb a buszra, ott udvariaskodnak egymással.
Egyébként az én fiam még csak 3 hós, de néha én is úgy érzem, hogy megkattanok a bezártságtól, és néha nagyon egyedül érzem magam... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!