Hogyan lehet babával barátnőt találni?
Figyelt kérdés
Nincs barátnőm,eddig a kolléganőim hívtak hetente 2-3x.Most már egyre ritkábban hívnak,most már 2 hete egyik sem hívott fel.Ha én hívom őket,leráznak,hogy dolgozniuk kell.Játszótéren az anyukák klikkesedve vannak,nem mehetek oda hozzájuk.Meg amúgy sem vagyok egy odamenős fajta.Nincs senki,akivel beszélgethetnék,mindenhová egyedül megyek a babával.Legutóbb azt vettem észre,hogy furin néznek rám,mert hangosan beszélgetek a babámmal.Kezdek megkattanni?2010. máj. 20. 08:48
1/30 anonim válasza:
nagyon helyes hogy beszélgetsz a babával ((: de persze felnőtt kapcsolatokra is szükség van. Ezek szerint eddig sem volt barátnőd, csak a kolléganők? Akkor szerintem egy picit változtatni kellene a hozzáállásodon, hogy mert barátokat csak te tudsz szerezni. Pl a játszótéren, játszóházban, stb. Nyugodtan menj oda hozzájuk, nem fognak elkergetni. Ők is csak anyukák, akik azért klikkesednek, mert nekik is társaságra van szükségük. Biztos ők sem gyerekkori jóbarátok ((: tessék kezdeményezni!
2/30 anonim válasza:
Dehogynem mehetsz oda!
VAgy ha tényleg ez neked ciki akkor keres olyan kismamákat akiknek hasonló korú a gyereke mint a tied.Ők még biztos nem "klikkesedtek"
3/30 A kérdező kommentje:
voltak eddig barátnőim,de elkerültünk egymás mellől messzire,így nem igazán maradt meg a barátság.és mikor eddig is barátnőt akartam szerezni magamnak,akkor mindent megtettem,hogy összejöjjön,de mikor már nem volt rám szükségük,akkor lepattintottak,elfelejtettek.így szerintem van egy kis pesszimizmusom is ilyen téren.próbáltam egyébként beszélgetni anyukákkal,kérdeztem,mikor szoktak sétálni,mert itt lakunk egymástól nem messze,de ilyenkor ment a ködösítés,nem akartak velünk sétálni.neten is próbáltam,ott is lepattintottak.pedig nem vagyok büdös,nem vagyok alpári.mi lehet akkor velem a baj?ezerszer végiggondoltam és ezeregyedjére sem találtam erre választ.de biztosan bennem van a hiba.
2010. máj. 20. 09:05
5/30 anonim válasza:
Nekem is ilyen problémám van!!6 hónapos lesz a babám úgyhogy még nem megyünk a játszótérre!De olyan anyuka sincs aki velünk sétálna!!Pedig van egy csomó a környéken!Inkább átnéznek rajtam!De hát nem lehet mindenki egyforma!:)
6/30 anonim válasza:
El se tudom képzelni az hogy "lepíttintanak,ködösítenek"
Nem lehet hogy csak te fújod fel az egészet, hogy túl érzékeny vagy?
7/30 anonim válasza:
Ha Pécs környéki vagy, én nagyon szívesen barátkozom veled, anyuka barátnőim egyáltalán nincsenek :)
8/30 A kérdező kommentje:
Pesten lakom.nem érzem úgy,hogy túl érzékeny vagyok.már a férjem is megállapította,hogy valami miatt nem akarnak velem barátkozni.egyébként lassan nekem is 6 hónapos a fiam.
2010. máj. 20. 09:23
9/30 anonim válasza:
Szia!
Sajnos vannak olyanok, akik nem hajlandóak új embereket beengedni a köreikbe, mert féltik a már meglévő barátságot. Volt egy ilyen barátnőm, rosszabb volt mint egy féltékeny pasi. Lehet, hogy pont ilyeneket kérdeztél meg. Szerintem ne hagyj fel a próbálkozással, de ne is akard görcsösen.
Melyik városban/kerületben laksz?
10/30 A kérdező kommentje:
ja és egyébként sok kismama van erre is,de nem foglalkoznak a másikkal,hanem átnéznek az emberen.
2010. máj. 20. 09:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!