Anyukak! Ti nem varjatok, hogy veget erjen ez a nagy meleg?
Figyelt kérdés
1 hos a lanyunk. Szeretem a nyarat, ea mivel viszonylag hamar felepultem es o is nagyon nyugodt baba, nem zarkoztunk be. Sokat jarunk sogoromekhoz, baratokhoz, baratnokhoz, jovo honapban Bogacsra is lemegyunk egy barati tarsasaggal (addig a lanyunk anyuval lesz, aki imadja). Itthon is van ezer dolog, vannak allataink, akikrol en gondoskodok (ha parom itthon van, o) de nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de en oszt/telet akarok. Hianyzik a suli (gyogyszertari szakasszisztens kepzes, estin), hianyzik maga a hangulata az osznek/telnek. A nyar a bulikrol, strandolasrol szol, de ezekre annyira nem vagyom mar. Persze jo lesz kicsit ellazulni Bogacson, mert sok a munka, a babank non stop muszakot jelent :) de alig varom azt mikor mar lehul a levego, be lehet gyujtani a kandalloba, le lehet ulni egy jo konyvvel a babaval az olembe. Az elso karacsony, az elso szilveszter. En ezeket jobban varom, minthogy de jo nyar van.. normalis ez az erzes? Mad is igy van vele vagy huzzak a verbe es oruljek, hogy meleg van es jo ido? :) (A nyarban egyebkent a hirtelen kialakulo viharokat szeretem nagyon..)2017. jún. 21. 13:34
51/55 anonim válasza:
Kérdező, nem tudnak normálisan válaszolni mert frusztráltak, idegbetegek, nem komplettek sajnos. Itt vezetik le a feszültséget. Én már inkább ki sem írok semmit, mert amit az ember egy sima kérdésért kap...azt nem teszi zsebre.
Engem nagyon zavar ez a nagy meleg! Én úgy emlékszem, amikor mi voltunk gyerekek még nem volt szokás a naptej, se a kalap, anélkül mentünk egész nap jobbra-balra, rohangáltunk, bicajoztunk. Ha olyan idő volt mint pl ma is, na az extrém kánikulának számított. Most meg ez a normális nyári időjárás. Amúgy imádtam régen a nyarat, na de nem a 40 fokot...egyedül a strandon jó ilyenkor lenni de arra meg isten pénze se elég, ha hetente csak egyszer is megyünk el...
52/55 A kérdező kommentje:
Ennyi en is banom mar alig van egy ket normalis valaszolo :)
2017. jún. 22. 12:09
53/55 anonim válasza:
Mindkét gyerekem császárral született, volt tejem, tudtam szoptatni. Nem ettől függ, fogadd el. Olyan is van, aki természetesen szül és nincs teje, meg császárosnál is előfordul, ahogy fordítva is.
54/55 anonim válasza:
Mit vergődtök már ezen a szoptatás kérdésen, ez volt a téma??? Tisztára be vagytok gyöpösödve. Két gyereket szoptattam gond nélkül, 1 illetve 1.5 évig de amit itt leműveltek szegény anyukákkal, akiknek ez valami miatt nem megy, az már nem normális.
55/55 anonim válasza:
Te nagyon értelmes, empatikus válaszoló! Nem arról szólnak a válaszok, hogy bezzeg más tud, hanem arról, hogy nem függ össze a császáros szülés a szoptatással, minimális szövegértés ugyebár... Amit mellesleg a kérdező forszírozott, hogy szerinte bizony azért nem volt teje. Szóval a begyöpösödött te vagy, meg ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!