Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak! Ti nem varjatok,...

Anyukak! Ti nem varjatok, hogy veget erjen ez a nagy meleg?

Figyelt kérdés
1 hos a lanyunk. Szeretem a nyarat, ea mivel viszonylag hamar felepultem es o is nagyon nyugodt baba, nem zarkoztunk be. Sokat jarunk sogoromekhoz, baratokhoz, baratnokhoz, jovo honapban Bogacsra is lemegyunk egy barati tarsasaggal (addig a lanyunk anyuval lesz, aki imadja). Itthon is van ezer dolog, vannak allataink, akikrol en gondoskodok (ha parom itthon van, o) de nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de en oszt/telet akarok. Hianyzik a suli (gyogyszertari szakasszisztens kepzes, estin), hianyzik maga a hangulata az osznek/telnek. A nyar a bulikrol, strandolasrol szol, de ezekre annyira nem vagyom mar. Persze jo lesz kicsit ellazulni Bogacson, mert sok a munka, a babank non stop muszakot jelent :) de alig varom azt mikor mar lehul a levego, be lehet gyujtani a kandalloba, le lehet ulni egy jo konyvvel a babaval az olembe. Az elso karacsony, az elso szilveszter. En ezeket jobban varom, minthogy de jo nyar van.. normalis ez az erzes? Mad is igy van vele vagy huzzak a verbe es oruljek, hogy meleg van es jo ido? :) (A nyarban egyebkent a hirtelen kialakulo viharokat szeretem nagyon..)
2017. jún. 21. 13:34
1 2 3 4 5 6
 51/55 anonim ***** válasza:
31%

Kérdező, nem tudnak normálisan válaszolni mert frusztráltak, idegbetegek, nem komplettek sajnos. Itt vezetik le a feszültséget. Én már inkább ki sem írok semmit, mert amit az ember egy sima kérdésért kap...azt nem teszi zsebre.

Engem nagyon zavar ez a nagy meleg! Én úgy emlékszem, amikor mi voltunk gyerekek még nem volt szokás a naptej, se a kalap, anélkül mentünk egész nap jobbra-balra, rohangáltunk, bicajoztunk. Ha olyan idő volt mint pl ma is, na az extrém kánikulának számított. Most meg ez a normális nyári időjárás. Amúgy imádtam régen a nyarat, na de nem a 40 fokot...egyedül a strandon jó ilyenkor lenni de arra meg isten pénze se elég, ha hetente csak egyszer is megyünk el...

2017. jún. 22. 11:54
 52/55 A kérdező kommentje:
Ennyi en is banom mar alig van egy ket normalis valaszolo :)
2017. jún. 22. 12:09
 53/55 anonim ***** válasza:
76%
Mindkét gyerekem császárral született, volt tejem, tudtam szoptatni. Nem ettől függ, fogadd el. Olyan is van, aki természetesen szül és nincs teje, meg császárosnál is előfordul, ahogy fordítva is.
2017. jún. 22. 14:23
 54/55 anonim ***** válasza:
23%
Mit vergődtök már ezen a szoptatás kérdésen, ez volt a téma??? Tisztára be vagytok gyöpösödve. Két gyereket szoptattam gond nélkül, 1 illetve 1.5 évig de amit itt leműveltek szegény anyukákkal, akiknek ez valami miatt nem megy, az már nem normális.
2017. jún. 23. 11:34
 55/55 anonim ***** válasza:
100%
Te nagyon értelmes, empatikus válaszoló! Nem arról szólnak a válaszok, hogy bezzeg más tud, hanem arról, hogy nem függ össze a császáros szülés a szoptatással, minimális szövegértés ugyebár... Amit mellesleg a kérdező forszírozott, hogy szerinte bizony azért nem volt teje. Szóval a begyöpösödött te vagy, meg ő.
2017. jún. 23. 13:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!