Anyukak! Ti nem varjatok, hogy veget erjen ez a nagy meleg?
Azért nem tudtál szoptatni, mert császáros voltál....
Ez most komoly? Olvass már ennek is utánna légyszives, hogy semmi köze a tejtermeléshez.
Kerdezo, jol elbeszelgetsz itt magaddal.
Nem csodalom, hogy nincsenek barataid , ilyen stilussal.
ne irigyeljünk,hogy nem tudsz szoptatni,és ettől szabadon jöhetsz-mehetsz?
Hát nehezemre esik,de megpróbállak nem irigyelni ezért. Meg a disznókért és tyúkokért,a két állásban gályázó férjedért,a hajnali kettes ébredésedért.
Öröm lehet az életed,ne is törődj velünk rosszindulatúak vagyunk,mert túl szép az életed,és a tetejébe még a férjed is tökéletes,ezt már el sem tudjuk viselni.
csak vígasztal minket egy kicsit legalább,hogy a saját bevallásod szerint te sem vagy tökéletes teljesen:
"egyszer megjártuk, hogy 2* is vissza kellett fordulni :D (láthatjátok, én se vagyok tökéletes)"
biztos vagyok benne,hogy túlszerénykeded a dolgot,és mégiscsak tökéletes lehetsz.
Ok megértettem nem kell ennyire magyarázkodni. De akkor sincs köze a császárnak a tejtermeléshez.
Nem bántottalak én a tápszer miatt, ennie kell a babának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!