Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak! Ti nem varjatok,...

Anyukak! Ti nem varjatok, hogy veget erjen ez a nagy meleg?

Figyelt kérdés
1 hos a lanyunk. Szeretem a nyarat, ea mivel viszonylag hamar felepultem es o is nagyon nyugodt baba, nem zarkoztunk be. Sokat jarunk sogoromekhoz, baratokhoz, baratnokhoz, jovo honapban Bogacsra is lemegyunk egy barati tarsasaggal (addig a lanyunk anyuval lesz, aki imadja). Itthon is van ezer dolog, vannak allataink, akikrol en gondoskodok (ha parom itthon van, o) de nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de en oszt/telet akarok. Hianyzik a suli (gyogyszertari szakasszisztens kepzes, estin), hianyzik maga a hangulata az osznek/telnek. A nyar a bulikrol, strandolasrol szol, de ezekre annyira nem vagyom mar. Persze jo lesz kicsit ellazulni Bogacson, mert sok a munka, a babank non stop muszakot jelent :) de alig varom azt mikor mar lehul a levego, be lehet gyujtani a kandalloba, le lehet ulni egy jo konyvvel a babaval az olembe. Az elso karacsony, az elso szilveszter. En ezeket jobban varom, minthogy de jo nyar van.. normalis ez az erzes? Mad is igy van vele vagy huzzak a verbe es oruljek, hogy meleg van es jo ido? :) (A nyarban egyebkent a hirtelen kialakulo viharokat szeretem nagyon..)
2017. jún. 21. 13:34
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
51%

Azért nem tudtál szoptatni, mert császáros voltál....

Ez most komoly? Olvass már ennek is utánna légyszives, hogy semmi köze a tejtermeléshez.

2017. jún. 21. 20:48
 42/55 A kérdező kommentje:
Pedig igaz. Nekem 3 ismerosom is van akinek tapszeres a babaja es nem indult meg a teje. En is mindent kiprobaltam de semmi.. a babank meg csak sirt h ehes..
2017. jún. 21. 21:03
 43/55 A kérdező kommentje:
mert csaszaros volt azt nem irtam hozza
2017. jún. 21. 21:03
 44/55 A kérdező kommentje:
En szoptattam 2 orankent (ugy h pl 8kor elkezdte 20-20 perc elaludt, fejtwm, 5-5 perc, pihentem), ittam mecsek teat, szedtem homeos bogyot, k kajaltam napi 5*, ittam napi 3 l vizet es semmi..
2017. jún. 21. 21:06
 45/55 A kérdező kommentje:
Ittam barna sort, ettem sargadinnyet, madartejet, komenymaglevest mindent ami serkenti a tejet probaltam azt is hogy szopi aztan ugyanaz a mell kovetkezo szopikor
2017. jún. 21. 21:08
 46/55 A kérdező kommentje:
mertuk minden kajalasnal de alig evett aztan adtunk neki tapit is vegul csak tapis lett eloszor a bebat ette de most atvaltottunk a milumilre mert nem voltunk biztosak bejne hogy faj e a hasa
2017. jún. 21. 21:10
 47/55 A kérdező kommentje:
De ugy nez ki nem hasfajos es ez izlik neki megvannak a tapszer elonyei is de szivesebben szoptatnek mert az anyatej megiscsak jobb csak hat nem ugy alakult
2017. jún. 21. 21:12
 48/55 anonim ***** válasza:
70%

Kerdezo, jol elbeszelgetsz itt magaddal.

Nem csodalom, hogy nincsenek barataid , ilyen stilussal.

2017. jún. 21. 21:15
 49/55 anonim ***** válasza:
66%

ne irigyeljünk,hogy nem tudsz szoptatni,és ettől szabadon jöhetsz-mehetsz?

Hát nehezemre esik,de megpróbállak nem irigyelni ezért. Meg a disznókért és tyúkokért,a két állásban gályázó férjedért,a hajnali kettes ébredésedért.

Öröm lehet az életed,ne is törődj velünk rosszindulatúak vagyunk,mert túl szép az életed,és a tetejébe még a férjed is tökéletes,ezt már el sem tudjuk viselni.

csak vígasztal minket egy kicsit legalább,hogy a saját bevallásod szerint te sem vagy tökéletes teljesen:

"egyszer megjártuk, hogy 2* is vissza kellett fordulni :D (láthatjátok, én se vagyok tökéletes)"

biztos vagyok benne,hogy túlszerénykeded a dolgot,és mégiscsak tökéletes lehetsz.

2017. jún. 21. 21:41
 50/55 anonim ***** válasza:
54%

Ok megértettem nem kell ennyire magyarázkodni. De akkor sincs köze a császárnak a tejtermeléshez.

Nem bántottalak én a tápszer miatt, ennie kell a babának.

2017. jún. 21. 21:43
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!