Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak! Ti nem varjatok,...

Anyukak! Ti nem varjatok, hogy veget erjen ez a nagy meleg?

Figyelt kérdés
1 hos a lanyunk. Szeretem a nyarat, ea mivel viszonylag hamar felepultem es o is nagyon nyugodt baba, nem zarkoztunk be. Sokat jarunk sogoromekhoz, baratokhoz, baratnokhoz, jovo honapban Bogacsra is lemegyunk egy barati tarsasaggal (addig a lanyunk anyuval lesz, aki imadja). Itthon is van ezer dolog, vannak allataink, akikrol en gondoskodok (ha parom itthon van, o) de nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de en oszt/telet akarok. Hianyzik a suli (gyogyszertari szakasszisztens kepzes, estin), hianyzik maga a hangulata az osznek/telnek. A nyar a bulikrol, strandolasrol szol, de ezekre annyira nem vagyom mar. Persze jo lesz kicsit ellazulni Bogacson, mert sok a munka, a babank non stop muszakot jelent :) de alig varom azt mikor mar lehul a levego, be lehet gyujtani a kandalloba, le lehet ulni egy jo konyvvel a babaval az olembe. Az elso karacsony, az elso szilveszter. En ezeket jobban varom, minthogy de jo nyar van.. normalis ez az erzes? Mad is igy van vele vagy huzzak a verbe es oruljek, hogy meleg van es jo ido? :) (A nyarban egyebkent a hirtelen kialakulo viharokat szeretem nagyon..)
2017. jún. 21. 13:34
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:

Télen azért nehezebb elindulni, mert több ruhát kell ráadni a gyerekre és ezt nem minden gyerek szereti. És amikor nagyobb lesz, akkor akár le is veszi a ruha egy részét, vagy éppen ott hagy és mást csinál öltözés helyett.

Én sem szeretem egyébként a nyarat,n egyrészt mert nehezen viselem a meleget, másrészt mert a 3,5 éves fiunk este nem akar lefeküdni aludni, mert még világos van kint. Hiába mondjuk, hogy este van, ő csak azt szajkózza, hogy de hát süt a nap még.

2017. jún. 21. 17:20
 32/55 anonim ***** válasza:
68%
Ja ez szerintem is tök gáz, hogy már most azt tervezed, hogy mikor bízod édesanyádra a babádat. Az állatokkal meg ne legyél már olyan nagyra, azt hiszed csak te tartasz tyúkot, kakast baba mellett? Nagy dolog... Egyébként nem, nem várom, hogy vége legyen a nyárnak.
2017. jún. 21. 17:21
 33/55 A kérdező kommentje:

Igen valoban gaz h egy fel napot vigyaz ra bent a hazban amig mi az udvaron vagjuk a disznot. :)

Es ki mondta h csak tyuk meg kakas van? Irtam h van meg nyuszi, kecske, kytya, macskak, es mehek is lesznek.

2017. jún. 21. 18:53
 34/55 anonim ***** válasza:
Nem lesz semmi baja a disznóvágástól. A kedvence a kolbásztöltelék gyurkászáaa volt 1 évesen
2017. jún. 21. 18:55
 35/55 A kérdező kommentje:
En meg igen is egy honapba egyszer a nagyira bizom..huha.. kesobb mikor ovis lesz sr hagyhatom nala mondvan h nem a nagyinak szultem? De gaz..nem vagyok kiakadva. Normalisan kerdeztem de ti nem tudtok normalisan valaszolni
2017. jún. 21. 18:56
 36/55 A kérdező kommentje:

Mi meg csak most epitjuk a kis farmunkat de szeretnenk jol csinalni.

Tok cuki lehetett :)

Nem az h nem lesz baja csak aktivan reszt kell vennem benne anya meg szivesen lesz vele

2017. jún. 21. 18:58
 37/55 A kérdező kommentje:
Eddig csak akkor volt vele ha ott voltam. Jovoheten lesz h ket harom orara apaval marad. De am mindig en vagyok vele szoval nem is ertem a felhaborodast.
2017. jún. 21. 18:59
 38/55 A kérdező kommentje:
Nekem nem kell a ferjem megkerni h vigyazzon a lanyunkra amikor itthon van mindig vele van sokszor van az is h egy etetest bevallal es akkor aludhatok hajnal 2kor meg en kelek
2017. jún. 21. 19:04
 39/55 A kérdező kommentje:
Ezt az egyik kommentelinek mondom es am ne vegyetek mar mindent kotekedesnek mondtam h csak beszelgetni szeretnek es mindegyikotok valasza lekezelo akarmit kerdezek
2017. jún. 21. 19:06
 40/55 anonim ***** válasza:
76%
Mert lekezelő és okoskodó vagy. Na szia, keress inkább barátokat, hátha szóban nem vagy ilyen beképzelt.
2017. jún. 21. 20:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!