Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukak! Ti nem varjatok,...

Anyukak! Ti nem varjatok, hogy veget erjen ez a nagy meleg?

Figyelt kérdés
1 hos a lanyunk. Szeretem a nyarat, ea mivel viszonylag hamar felepultem es o is nagyon nyugodt baba, nem zarkoztunk be. Sokat jarunk sogoromekhoz, baratokhoz, baratnokhoz, jovo honapban Bogacsra is lemegyunk egy barati tarsasaggal (addig a lanyunk anyuval lesz, aki imadja). Itthon is van ezer dolog, vannak allataink, akikrol en gondoskodok (ha parom itthon van, o) de nem tudom, ti, hogy vagytok vele, de en oszt/telet akarok. Hianyzik a suli (gyogyszertari szakasszisztens kepzes, estin), hianyzik maga a hangulata az osznek/telnek. A nyar a bulikrol, strandolasrol szol, de ezekre annyira nem vagyom mar. Persze jo lesz kicsit ellazulni Bogacson, mert sok a munka, a babank non stop muszakot jelent :) de alig varom azt mikor mar lehul a levego, be lehet gyujtani a kandalloba, le lehet ulni egy jo konyvvel a babaval az olembe. Az elso karacsony, az elso szilveszter. En ezeket jobban varom, minthogy de jo nyar van.. normalis ez az erzes? Mad is igy van vele vagy huzzak a verbe es oruljek, hogy meleg van es jo ido? :) (A nyarban egyebkent a hirtelen kialakulo viharokat szeretem nagyon..)
2017. jún. 21. 13:34
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
94%

Jajj kérdező..

ez aranyos, de 1 hónapos gyereked.

Most nyugodt de beindul a fogzás,mozgásfejlődés, ne legyél már ilyen naív hogy te jól csinálod mert te megtervezed:D

Annyi minden vár még rátok, fogalmad sincs mennyire lesz nyugodt a gyereked fél év múlva.

2017. jún. 21. 13:58
 12/55 A kérdező kommentje:
Nekunk allataink vannak, azokrol is en gondoskodom (ha parom itthon van, o) nyulak, tyukok, kakas. Kert van. Bent is van munka. Akkor csinalom amikor alszik..es igy is jut ido olvasni, fozni, tvzni, paromra, kutyamra..
2017. jún. 21. 14:00
 13/55 A kérdező kommentje:
Nem mindig nyugodt. Van amikor faj a hasa, front van es arra erzekeny. De akkor is megnyugtatom es utana megy minden a maga utjan. Meg nem arrol van szo h csak letezem aludni hanem aktivam foglalkozok vele ha ebren van
2017. jún. 21. 14:03
 14/55 A kérdező kommentje:
is jon velem.. persze nem tudhatom milyen lesz fel ev mulva de tenyleg minden szervezes kerdese. A regi oregek is megoldottak. Mennem kell! Sziasztok! :)
2017. jún. 21. 14:05
 15/55 anonim ***** válasza:
80%

Könyörgöm 1 hónapos. Persze, hogy alszik még jó sokat! De ahogy telik az idő, egyre kevesebbet fog! És amikor már mozgolódik, akkor nem lesz el a kiságyban...

Nem marad mindig eszik-alszik baba!

Én a 4 évesemmel tegnap állítottam fel a 2,5 méteres medencét. Imádom a nyarat!!!

Aki meg a kandallót említette, persze, hangulatos, de fát vágni, begyújtani, pakolni, hamuzni már nem annyira. Nyáron ezt nem kell.

2017. jún. 21. 14:07
 16/55 anonim ***** válasza:
60%
Én gyűlölöm a nyarat, legalábbis azt, amilyen itt nálunk, itthon, nekem ez túlságosan aszályos és forró. Nem csak északi típusú vagyok, hanem részben félig ténylegesen északabbi származású, édesanyám észt, Tallinnban született. 2 gyerekem van, már a kisebbik is kisiskolás, de a koruktól függetlenül mindig is így voltam vele, akár csecsemők, akár totyogósak, akár kiskrapekok lettek, sőt a nagyobbik gyerekembe ezt átörökítettem, ő még nálam is durvább, már az erős naptól is írtózik. Vannak ilyen emberek, nincs ebben semmi rossz, én sem vagyok ufo, ilyennek születtem. A vízeket, a fürdést, az úszást imádom (versenyszerűen úsztam sok-sok éven át), de a strandolást nem szeretem/szeretjük, így ha 40 közeli a hőmérséklet, nyáron nagyon beszűkül, hogy mi mindent lehet csinálni program gyanánt. Ezért nem szeretem. Az állandó 20 fok körülivel lennék kibékülve, de ugye nem kívánság műsor. Nem vagyunk egyformák no, ez van. Édesanyám még a tartósan borús időt és a több napos esőt is szerette, ennyire azért már én sem vagyok "elvarázsolt", sem tősgyökeres észt.
2017. jún. 21. 14:18
 17/55 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Alig vártam, hogy nyár legyen, én szeretem. Nekem szép emlékek, amikor a gyetekeimmel strandolunk, jövünk-megyünk, szülinapozunk, mivel mindkettő nyári. Minden évszaknak megvan a szépsége, csak meg kell találni.
2017. jún. 21. 14:22
 18/55 anonim ***** válasza:
82%

Hú, most olvastam néhány kommentedet, a többit nem fogom. Maradjunk annyiban, hogy 1 hónapos a gyereked és első baba, szóval kicsit vegyél vissza az okoskodásból. Amúgy a te kérdésed is kissé értelmetlen, mégis válaszoltak rá...valójában mit szeretnél kérdezni? Hogy ki utálja veled együtt a nyarat, vagy ki még olyan szuper szervező, mint te?

Szerintem örülj annak, aminek akarsz, ebben csak nem szorulsz tanácsra, hisz mindent tudsz. :)

2017. jún. 21. 14:28
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy várom, imádom, hogy nyár van, gyerekek pancsolnak, saraznak, alig kell öltözni, minden könnyebb, mint ősszel-télen. Imádom a napsütést, a mezitlábazást, strandolást, fagyizást. Nekem ugyan a lányom nehéz eset volt első perctől, de a fiam 3 hónapos koráig nyugibaba volt, de utána bepótolt mindent, minden fog, minden front, minden mozgásfejlődési lépcső megzavarta, rettenetesen aludt éjjel-nappal, szóval ne vedd kézpénznek, hogy mindig nyugis lesz a gyereked, meg ez nem is csak tőled függ, hanem első sorban a gyerektől.
2017. jún. 21. 14:30
 20/55 anonim ***** válasza:
84%

Most panaszkodsz vagy dicsekszel? Csak mondom, hogy ma van a csillagászati nyár 1. napja...

Szerintem nyáron a nyárnak örülj, összel az ősznek, télen a télnek. Ha már most mást vársz, a máról lemaradsz.

2017. jún. 21. 14:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!