Adnátok ezeket a neveket / ismertek olyat, akit így hívnak? Nevek lent!
Figyelt kérdés
Dorkás
Ené
Főbe
Hadassa
Hófehérke
Ividő
Jokébed
Kozett
Levízia
Manszvéta
Psziché
Pintyőke
Pólika
Sáfély
Szépe
Szüvellő
Zomilla
Ezek lánynevek.
2017. jún. 20. 22:20
1/20 anonim válasza:
Sáfély és Enéh nevű kislánnyal találkoztam már, de egyiket se adnám. Bár a Safélyt jó kimondani, mégse érzem emberi névnek illőnek.
2/20 anonim válasza:
Soha nem adnám és nem is hallottam ilyen nevű embert.
3/20 anonim válasza:
Nincsenek elmebeteg ismerőseim akik kínozni akarják a gyereküket ilyen nevekkel..
Psziché ez komoly?
4/20 anonim válasza:
Itt hallottam csak eddig a Hadassárol (valakinek tetszik. Vagy lehet Balassa formában) és a Szüvellőről (van, aki ismer ilyen nevűt)
Én nem adnám egyiket sem. De ha csak ezek a nevek léteznének, akkor is jo fejtörő.
6/20 anonim válasza:
egyik rosszabb mint a másik
esetleg a Pszichét adnám, ha nagyon-nagyon ki akarnék szúrni a gyerekemmel
7/20 anonim válasza:
Ha csak ezek a nevek léteznének nem szülnék. Ez a lista fizikai fájdalmat okozott, komolyan!
8/20 anonim válasza:
Pár kérdéssel lejjebb kiakadtam az ott felsorolt D kezdőbetűs neveken, de ezeket olvasva azok komolyan már-már tetszenek :D.
9/20 anonim válasza:
Nem értem egyesek miért akadnak ki ezen. A szülőknek ezek a nevek tetszettek, ennyi. Nem értem, ezen miért kell hüledezni.
10/20 anonim válasza:
Ismerek egy Dorkást.
Nem adnám egyiket sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!