Mi a véleményetek a Leander névről? Ismertek ilyen nevű embert? Adnátok fiatoknak? Hogyan becéznétek?
Nekem a Leander nevű együttes ugrik be róla elsőre, azután a növény :)
Mint keresztnév, nekem nagyon nem tetszik.
Becenév? Jó kérdés... Talán Leni...?
nem és nem!
Leander egy Fiúnak??? A levendula jut erről az eszembe.
szerintem csúfolni fogják ha ezt a nevet adod neki , nagyon lányos de még lányhoz sem illik.
Mint keresztnév, így el sem tudnám képzelni. Soha nem hallottam névként. Nem adnám a fiamnak.
Becézése, talán a többiek által írt Leni a legjobb. Így mondjuk tetszik.
Mivel engem a hangzása, dallama, ritmusa fog meg egy névnek, tetszik a Leander. Határozottan el tudok vonatkoztatni a növénytől. :)
Nem ismerek ilyen nevű embert, a fiaimnak sem adnám ez a nevet, mert nem magyar.
Becenévnek mit szólsz az Anderhez? Szerintem szép, különleges, és máris fiúsabb. :)
Amiatt ne izgasd magadat, hogy csúfolni fogják az oviban. Mennyi úgymond különleges név van mostanság, kb. minden második gyereket csúfolhatnák.
Köszönöm a válaszokat! :)
Nem tudom, én amikor először meghallottam ezt a nevet, eszembe sem jutott a növény... Nekem rögtön megtetszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!