Léna nevű lányotokat hogyan becézitek? Vagy ha ezt a nevet halljátok, hogy becéznétek?
Léni.Talán így.De a Lénát nem nagyon lehet becézni szerintem.
Az én kislányomnak Lia a neve,ezt a nevet se lehet becézni.De van nagyon sok kis beceneve.
Erre lettem volna kiváncsi hogy mindenkinek a Léni ugrik e be,de szerencsére ahogy látom, nem.
Mert most ezzel kergetnek az őrületbe ismerősök rokonok hogy az milyen becézés hogy Léni...és hogy mindig a teljes komoly nevén fogom szólítani (Léna?)?
Vannak nevek, amikben pont az a jó, hogy nem lehet becézni őket. Mi ilyen nevet kerestünk mindkét gyerkőcnek, ezért lettek Bálint és Léna. Nekem már a Léni is erőltetett, nem is becézi úgy senki a lányunkat. Hisz ha úgy vesszük, a Léna név is egy önállósult becenév (Magdalénából).
Van ezer meg egy gyönyörű becézhető név, ha valakinek ez fontos, akkor keressen ilyet, szerintem a Lénát már felesleges tovább rövidíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!