Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nem kaphatott el semmit igaz?

Nem kaphatott el semmit igaz?

Figyelt kérdés
Ma setalas kozben, (3 eves fiam kis motoravval) "belebotlott " egy kis egerbe..nem nyult hozza, nem vettem eszre, o mutatta meg nekem, kis labavval ha bele erintett talan. Az egerke nem futott el, nem engedtem hozza nyulni, megpiszkaltuk egy erosebb fuszallak, az egerke mozdult, de nem futott el. Vissza fele az egerke nem elt,talan le lett mergezve, nem hiszem ,hogy valami fertozest ossze szedtunk volna, nem a lakasban volt. Bocsanat kicsit paranoias vagyok..rossz kommentek kimeljenek
2017. jún. 20. 15:18
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
És erre milyen választ vársz? Senki nem tudja mit kaptok el és hol. Fertőző patkány, vagy bármi is mászkálhat az utcán, csak lehet éppen nem látod, de a kismotort akkor is beletolja a nyomába a fiad, ugyanolyan veszélyes (szerintem semennyire, mert mindkettötöknek van immunrendszere.
2017. jún. 20. 15:36
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Nem kicsit vagy paranoiás :D A betegségek többsége ilyen állatokról harapással terjed vagy szorosabb kontaktussal. Bottal és cipős lábbal piszkálástól nem :) De ha megsimizte volna és utána mostok kezet sem lett volna baj.

Nem kapott el semmit, ne izgulj.

2017. jún. 20. 16:11
 3/3 anonim ***** válasza:
Én egyszer 3 éves korom körül találtam a játszótéren a hinta alatt egy döglött egeret. Konkrétan a száján folytak ki a belső szervei. Nyilván odáig eljutottam, h nem él, de azt akkor még nem gondoltam, hogy veszélyes lehet. Mire anyukám odaért megnézni, hogy miért guggolok percek óta a földön egy helyben, már félig eltemettem és énekeltem neki valami altatót. Alapos kézmosáson kívül nem történt semmi beavatkozás és 23 évvel később is élek boldogan. :)
2017. jún. 20. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!