Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Elég ha bemegyek a korházba...

Elég ha bemegyek a korházba de nem mondok semmit?

Figyelt kérdés
Unokatestvèremnek megszületett a gyereke, de nem vagyok jòban a felesègèvel. Azèrt megyek be hogy ne legyek kèsöbb èn az illetlen.elèg ha megjelenek ès mondanom a hellon kivül nem kell semmit ugye?
2017. ápr. 4. 23:11
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Ez is elég illetlen. Udvariasságból szerintem belefér, hogy gratulálok, remélem jól vagytok, aranyos a baba és pont.
2017. ápr. 4. 23:19
 2/9 anonim ***** válasza:
85%
Ha nem vagy joban az anyaval, miert mennel? Foleg a korhazba...
2017. ápr. 5. 07:34
 3/9 jafnrétti ***** válasza:
100%

Pofavizitre felesleges bemenni. A kórházban pláne senki nem akarja, hogy olyanok is ott tolongjana körülötte, akiket a háta közepére sem kíván, és ott kelljen velük udvariaskodni.

Hívd fel az unokatestvéredet, és gratulálj neki, ennyi.

2017. ápr. 5. 07:52
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Korhazba ne menj be! Minek? A korhazban sokan nem szeretnek latogatot fogadni, csak a hozzajuk nagyon kozel allokat. Nem a legjobb formajaban van akkor az ember, plane szules utan.

Csak a babat nem tudod megnezni, ugyanis a legtobb korhaz ma mar rooming-in rendszeru, azaz a baba az anyaval van az anya kortermeben, az meg nagy illetlenseg hogy egyszercsak megjelensz az anyanal...nem vagytok joban, nem is vagy olyan kozeli rokon, szoval bocsi de a korhazban egyaltalan nincs igy semmi keresnivalod.

2017. ápr. 5. 08:10
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sem kell bemenned. Hozzám is csak a közeli családtagok jöttek be, ők sem maradtak sokat, ennyi bőven elég volt. Unokatestvérek párjára semmi szükség, főleg ha jóban sem vagytok. Hivd fel az apukát és gratulálj neki bőven elég.
2017. ápr. 5. 11:59
 6/9 A kérdező kommentje:

Itt a kèrdezö volt a bunkò hogy mièrt gondolja ùgy hogy illik gratulàlni.

https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..

2017. ápr. 5. 12:32
 7/9 anonim ***** válasza:

Ez mas szitu. A lenyeg: akit effektiv nem hivnak a korhazba, vagy nem annyira kozeli rokon/barat, hogy hivas nelkul is evidens legyen hogy szivesen latjak, az ne menjen!

Irj az unokatesodnak, hogy gratulalsz es majd szoljon ha menj babalatogatoba.

2017. ápr. 5. 12:35
 8/9 anonim ***** válasza:

Amikor en szultem, azokat hivtuk csak be a korhazba, aki kozel all hozzank. Aki nem, nekik azt irtuk / mondtuk amikor kerdeztek mikor johetnek, hogy koszi majd ha mar otthon rendeztuk sorainkat (magyaran mar rendesen tudok kozlekedni a gatsebtol, es nincs a lakasban oskaosz).

Tapintatlansag ha nem kerdezed meg az ANYAT elotte, mivel o esett at a szulesen, o fekszik haloingben, huvelyi vagy hasi sebbel a korteremben.

2017. ápr. 5. 12:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem nem kell bemenned.

Ha én lennék ilyen helyzetben, biztosan nem akarnám, hogy olyan ember is ott legyen, akivel nem vagyok amúgy jóban. Hiába rokon...

2017. ápr. 5. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!