Ti adnátok a Károly nevet a gyermeketeknek?
Figyelt kérdés
Sziasztok!Hamarosan kiderül milyen nemű lesz a gyermekünk,gondban vagyunk a nevekkel mert a férjem ragaszkodik a Károly névhez ha fiú lesz, őt is így hívják!Nektek mi a véleményetek?2017. jún. 19. 14:44
1/17 anonim válasza:
Neked tetszik a név?
Ha igen, akkor adjátok azt, ha nem, akkor meg ne.
A gyerek nevét meg nem az apa dönti el, hanem a két szülö együtt.
2/17 anonim válasza:
Nem. A férjem nevét pedig semmiképp sem. Sok férfi nem fogja föl, hogy a gyerek közös, nem pedig az ő kicsinyített mása. Második névként esetleg, de mindenképp közös döntésnek kéne lennie, nem pedig erőszaknak. Nemrég panaszkodott itt egy anyuka, hogy évek múlva sem tudja megszokni a gyerek nevét. Én nem szeretnék így járni.
3/17 anonim válasza:
Nem igazán tetszik de tökre nem gáz.
4/17 anonim válasza:
Nekem tetszik a Károly név. De az nekem furcsa, hogy a férjed ragaszkodik hozzá. A névválasztásnak közös döntésnek kell lennie.
5/17 anonim válasza:
Nekem nagyon tetszik, én adnám. De férjem nem szeretné, így nem lesz ilyen nevű gyerekünk. De szerintem szép név.
6/17 anonim válasza:
Ha mindkettőnknek tetszene a név, akkor igen adnám. De ha az apukát is így hívják, akkor semmiképpen sem.
Neked tetszik amúgy a Károly név? mert erről nem írtál
7/17 anonim válasza:
magával a névvel nincs bajom, de ha a férjem ragaszkodna hozzá, mert ez az ő neve is, akkor nem adnám. Esetleg 2. névnek. De ne "ragaszkodjon hozzá", hanem beszéljétek meg.
8/17 anonim válasza:
Huszonéves fiút ismerek akit Karesznak becéznek, fiatalabb Károlyt nem ismerek. Én személy szerint nem adnám, Ti is csak akkor adjátok ha mindkettőtöknek tetszik. Ha nem szeretnéd akkor keressetek másikat.
10/17 anonim válasza:
Semmiképpen, pláne ha az apa neve is az.
Pl a párom Ádám, mindig is tetszett ez a nèv, de èppen azèrt lett kizárva nèvválasztáskor mert ő is az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!