Június 18-ra vagyok kiírva első babámmal. A párommal nem tudunk megegyezni hogy mi legyen a neve. Ti melyik nevet adnátok a gyermeketeknek?
A vezetèknèv Ernyei.
A baba neme meglepi lesz
Mindenkèpp 2 nevet szeretnénk neki adni.
Làny-1.nèv: Zsanett, Anna, Kíra, Sára, Lilla
2.nèv: Lili, Boglárka, Andrea
Fiù-1.nèv: Kevin, Kristóf, Krisztián
2.nèv: Pàl, Csaba, Donàt, Zoárd
Olyan nevet is ìrhattok ami nincs a listán, hátha megtetszik.
Elõre is köszönöm!
Ernyei Kira Boglárka / Ernyei Adél Szofia
Ernyei Kristóf Ádám
:)
Ernyei Sára Boglárka
Ernyei Kevin Kristóf (tudom nem ilyen a párosítás, de ez ugrott be)
Lánynál én első névnek Annát vagy Lillát választanám. Szerintem a második nevek közül az Annához a Boglárka, Lillához az Andrea megy. :)
Fiúnévből a Krisztiánt választanám, ez szerintem önmagában is elég különleges, ha kell hozzá 2. név, akkor Pál vagy Csaba. Boldog babavárást! :)
Ernyei Lilla Boglárka
és
Ernyei Krisztián Csaba
:)
nekem a Zsanett a kedvenc nevem :) de szerintem nem illik második név hozzá, főleg a felsoroltakból. egyiknek rövidnek kell lennie, hogy 2 név lehessen szerintem.
Kíra és az Anna annyira gyakori, hogy ezeket kizárnám, Lilit szintén.
mondjuk Sára Boglárka.
fiú: Kevin, Pál, Donát és a Zoárd szerintem nem szép nevek, ezeket se adnám a gyerekemnek :)
Kevin, Krisztián szintén túl gyakori.
részemről marad a Csaba :D
Anna Boglárka, az gyönyörű lenne.
A fiúnevek közül viszont szerintem a második nevek nem igazán passzolnak semelyik elsőhöz. A Kevin, Krisztián tetszenek, a második nevek közül a Csaba, de sehogy sem illenek össze egymással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!