Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? 😡

Mit szóltok ehhez? 😡

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 18. 23:58
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kérdező!

Akkor itt te sem érted! Te sem vagy empátiából jeles!

Ha téged "csak" azért sért, mert anya vagy, akkor veled is nagy baj van!!

Engem igenis baromira sért egy ilyen gondolkodású kretén, és az is, hogy másoknak ez hulla természetes, és úgymond "hagyni kell", és aki meg meg merészeli szólni, annak BIZTOS saját magával van baja, valamelyik pontjával találtatott..

Hát nem!!!

Ezek a legnagyobb hülyék a világon, de kérdező se százas, ha "csak" azért, mert anya!

Én nem vagyok anya, nem vagyok túlsúlyos, nem vagyok se ilyen, se olyan, se amolyan!

Mégis zavar!!!! Mégse mehetünk el egy ilyen mellett!!!

Mert, ha mindenki ezt tenné, akkor már rég megszűnt volna az igazságszolgáltatás is, és már ölni is legalálisan lehetne, és minden egyebet is!

Ha nektek tényleg ez a normális, hogy aki felemeli a hangját ez ellen, és ti tényleg azt hiszitek és szajkózzátok ostoba némberek módjára, hogy TUTI valamelyik betalált nála azért van véleménye róla, akkor ti nagyon-nagyon-nagyon ostobák vagytok!!!

És én akkor viszont ide a lábam többé be nem teszem, mert ilyen elfajzott némberek között én a kommunikáció minden formáját meg fogom szüntetni! Ilyen emberek közé én nem járok még vitatkozni se!!

Itt is hagyok mindent, ilyen értéktelen senkiháziak véleménye meg egyáltalán nem számít és nem akarok velük még beszélni se!

2017. jún. 19. 09:41
 32/39 A kérdező kommentje:
Utolsó, nem csak mint anya sért ennek a nőnek az írása természetesen.
2017. jún. 19. 09:45
 33/39 anonim ***** válasza:

Jaj, te kedves mindenkitleosztok 47-es! :D

Tanulj már meg szöveget értelmezni! 57 kilóval estem teherbe. Nem most vagyok annyi, azért nem mindegy. Bár szerencsére tény, hogy a terhesség utáni állapotom rávitt arra, hogy jobban figyeljek magamra, és habár kilóban több vagyok, sokkal jobban nézek is ki a helyes táplálkozás rendszeres, gyakori mozgás miatt.

Empátia és elfogadás? Te miről beszélsz? Te nem tudod elfogadni, hogy valakinek ez a véleménye, te nem érted.

Annyira szánalmas vagy, de komolyan :D

2017. jún. 19. 10:01
 34/39 anonim ***** válasza:
43%

Én pl. túlsúlyos anya vagyok, de mégsem érdekel h mit ír. Azt mond amit akar, amíg az én êletembe nem próbál beleszólni. :D

Az más kérdés, hogy ocsmàny dolgot ír. De ezért szàmomra nem vitapartner, egyszerűen hül.e és kész.

Mondjuk én meg eléggé toleráns vagyok. Engem az sem zavar, ha valaki 200kg lesz, és soha nem megy vissza egy gyerek után sem dolgozni. Miért zavarna?? Nem az én életem! ;)

2017. jún. 19. 10:01
 35/39 anonim ***** válasza:
53%
Na látod, kérdező? A leírás alapján úgy tűnik, ez az anyuka elégedett magával. Te nem tűnsz annak...
2017. jún. 19. 10:04
 36/39 anonim ***** válasza:
93%
47-es, hallottál már a demokráciáról? :D Annak meg van az a hátulütője, hogy egy olyan tömeg kezében van a véleménynyilvánítás, ami nem biztos, hogy az értelmet képviseli. Na szerintem ezen az oldalon is demokrácia van ;D
2017. jún. 19. 10:05
 37/39 p.szabina1223 ***** válasza:
52%
Na, majd pont az ilyen csaj lesz pár év múlva olyan, mint akikről ír *-* Én legalábbis szívből ezt kívánom neki :P
2017. jún. 19. 10:13
 38/39 anonim ***** válasza:
67%
Föl nem tudom fogni, miért kavar föl benneteket egy vadidegen hlyegyerek véleménye. Ki a frászkarikát érdekel ez? Csak mert anya vagy? És? - előbb utóbb a földi népesség majdnem fele az lesz, de azért attól még nem érdekel akárkinek az anyaságról alkozott véleménye. Mondjuk ha valaki rosszakat gondol a magyarokról / nőkről / foglalkozásod-beliekről / lakókörnyéked-beliekről / társadalmi osztályodról / korodbeliekről / azokról, akik a te zenédet szeretik stb. az is felháborít? Francnak sincs erre energiája :)
2017. jún. 19. 10:29
 39/39 anonim ***** válasza:
32%
Most meg foglak benneteket lepni: szerintem ez a nő irigy az anyákra... Lehet, úgy tűnik, hogy jól palástolja, de pont nem. Ez a nő ilyen elfuserált módon kommunikálja, hogy gyereket akar. Na, hát ilyen is van. Azért utál ennyire, mert irigykedik. Szerintem. Nyilván most jött rá, hogy eltelik az az idő, amikor a feszes popsi még elég.
2017. jún. 19. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!