Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit szóltok ehhez? 😡

Mit szóltok ehhez? 😡

Figyelt kérdés
[link]

2017. jún. 18. 23:58
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
50%
Én azzal a résszel pl egyetértek, hogy "több tiszteletet a gyerekmenteseknek", a többi már ocsmányság.
2017. jún. 19. 02:13
 12/39 anonim ***** válasza:
85%

Mit szóljak?

A hölgyike fel is sorolja a saját értékeit: még fiatal a teste, és más nők férjével hentereg.

Gondolom ez ilyen általános kirohanás, mert fél nem foghatja, mit tud a pasija felesége, amiért nem őt választotta.

Az ilyenek fognak legjobban nyervákolni babuciról, pocaklakóról és kishercegről, meg a boldog anyaságról, ha egyszer nem sikerül időben kivenni, és becsúszik a gyerek. ;)

2017. jún. 19. 05:00
 13/39 anonim ***** válasza:
81%
7 #-es te se vagy különb egy cseppet se!! A kilóknak mi köze ehhez te szerencsétlen? Ugyanúgy lehet egy csoffadék is ilyen! Te ugyanazt csinálod, mint az a mocskos szájú gondolkodásra képtelen!
2017. jún. 19. 05:49
 14/39 anonim ***** válasza:
74%

"Én azzal a résszel pl egyetértek, hogy "több tiszteletet a gyerekmenteseknek", a többi már ocsmányság."

Én gyerekmentes vagyok, de miért kéne tisztelni bárkit is? Ha gyerekmentes, ha nem? He? Mi ez? Fejétől bűzlik a hal??? Orbánnak már megint sikerült egyet csavarni az országon és kétfelé szakítani a "gyerekmentesekre" és a nem gyerekmentesekre. Ez szomorú!!! És ti meg vevők vagytok rá! Miért kellene egyik és másik között is különbségek tenni he?? Miféle tisztelet?? Nem kell megkülönböztetni senkit sem az alapján, hogy van, vagy nincs gyereke, a tisztelet se a gyerekmentesnek, se a gyserekkel lévőnek automatice nem jár!! Aki meg magára veszi ezeket az meg nem százas! Aki meg vitába száll azokkal akik köpködnek azokra akinek nincs gyereke az nem százas! És azok sem akik azokra köpködnek akiknek meg van!! Mikor veszitek már észre magatokat emberek, hogy csúnyán át lettetek ..szva?????? Orbán után mentek??? Oszdd meg és uralkodj???? Azért, mert van egy kretén vezető azért nektek még nem MUSZÁJ részt vennetek az ő saját kreténségeihez és asszisztálnotok hozzá és bombázni egymást felfogtátok ezt egyáltalán?????!

2017. jún. 19. 05:54
 15/39 anonim ***** válasza:
70%

Ha írhatnék neki, akkor ezt írnám:

Persze, igazad van, csak pár dolog:

Nem gyest kap egy anya, ha szül, hanem csedet és gyedet a bére után. Ráadásul bíbor neked ráncos lesz a popsid, akkor ezeknek a borzalmas embereknek a büdös kölkei fogják a te nyugdíjadat kitermelni, mivel a gyerektelenek erre sajnos nem képesek (utód nélkül nincs munkaerő). Én spec saját házban lakom a büdöskéimmel, pedig senki nem tolt alánk semmit és nem Suzukink van. De sebaj, lényeg az, hogy az, hogy az iszonyú tudatlan látásmódod rengeteg lájkot kapott, hisz te ebben méred a népszerűséget (én nem, én hiszek a tudásban).

Ne add fel, talán még neked is ki fog nőni az agyad!

2017. jún. 19. 06:18
 16/39 anonim ***** válasza:
47%

A stílussal természetesen nem értek egyet, viszont az ocsmány beszéden túllátva, azért én több pontban igazat adok neki.

1. Általában szerintem is elmondható, hogy akinek van gyereke az lekezelő a gyerektelenekkel szemben. Nem azt mondom, hogy tisztelni kellene a gyerekteleneket, hanem visszavenni az arcokból.

2.Nyilván nem ők szedik össze a pénzt, amiből otthon lehet maradni, de szerintem is kifejezetten sok a 3 év. Ez igazából magyar specialitás, ez nem működne világszinten, nálunk ekkora a luxus, de teljesen felesleges, ezzel is egyetértek.

3.A kilakoltatós részhez annyira nem tudok mit hozzászólni, de azt hiszem értem a lényeget. Sok anya azt feltételezi, hogy különleges jogai vannak, már egészen a terhességtől.

4.Tudom, hogy ez lesz a legdurvább, de még valamilyen szinten a végével is egyetértek. Sajnos az én környezetemben is vannak olyan anyák, akik arra hivatkozva, hogy ők szültek 1-2-3 gyereket, teljesen feladják az alakjukat, rosszabb esetben a nőiességüket. Ezt én sem értem. Oké, hogy sok a dolog, van mit csinálni, az elején még talán tényleg meg is értem. De azért hosszútávon ez miért megy? Ezt én sem értem. 2 gyerekem van, előtte nem volt szükségem különösebben figyelni magamra csak az alap: nem ettem sok édességet és mozogtam heti kétszer. 57 kilóval estem teherbe és 172 centivel. A hasamon elég sok maradt magamhoz képest, ezért áttértem egy másik étrendre és többször megyek mozogni. És de, megoldom akkor is a mozgást, ha nincsen segítségem. Alapvetően fitness terembe járok, de ha nem jön össze, fektetés után elmegyek futni. Meg lehet oldani csak akarni kell. Tudom, hogy alapvetően nincsen erre igény, és ezt én sem értem, de komolyan. Tudom, hogy van fontosabb, stb. De azért elég gáz, hogyha egyáltalán nem voltál túlsúlyos, de a gyerekek után nem kicsi súlyfelesleggel megelégszel. Ilyenkor bennem is felmerül, hogy a párjára nem gondol? Mivel oké, hogy neki sem első a külső, meg tudja, hogy szült a párja, meg hasonlók, de azért nekem senki ne mondja, hogy a párja visszadobná a lehetőséget, hogy egy formás, csinos jól öltözött anya legyen a felesége és a gyerekei anyja. Ez már régen felmerült bennem is, de azért én ennél elfogadóbb vagyok. Az, hogy most ezért megcsalja-e a párját vagy sem az számomra részletkérdés, mivel én az anyák hozzáállását nem értem.

Szóval, igen, 2 gyerekesként, elítélem a hangnemet és a pontatlan fogalmazást, de alapvetően értem mire gondolt és elég sok pontban egyetértek vele.

2017. jún. 19. 07:02
 17/39 anonim ***** válasza:
49%
Nem kell megsertodni, akinek nem inge, ne vegye magára. A leharcolt, igénytelen, elhízott, a gyereket nem nevelő anyukakra reagált. Ha valakinek ilyen, simán át is lép ezen a firkalmanyon
2017. jún. 19. 07:24
 18/39 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem ilyen akart lenni
2017. jún. 19. 07:24
 19/39 anonim ***** válasza:
66%

Hallgatag!

Már amelyik csedet meg gyedet kap. Elég sokan szülnek a semmire, vagyis a gyesre

2017. jún. 19. 07:25
 20/39 A kérdező kommentje:
Persze túl kell lépni, nem is veszem magamra, nem fogok a Dunának menni egy ilyen ostoba nőszemély miatt, de azért felháboríthat nem?Főleg a stílus ami kiverte a biztosítékot....
2017. jún. 19. 07:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!