Anyukák, mit szóltok ehhez a tavaszhoz, titeket is bosszant hogy a kemény tél után a tavasz se sokkal jobb?
Szerintem ez a tél nem volt kemény.
Most is jó idő van nálunk csak fúj a szél.
Bosszant igen.. :)
Mindig eltervezzük, hogy hova megyünk piknikezni erre persze hogy aznap esik.. 4 hónaposom van, szeretnék vele minél többet levegőn lenni, de mindig harcolunk, hogy na akkor most melegen öltözni? Esni fog? Vigyek lazább ruhát is? Kell pléd??? ...
Kerdezo, gyere Angliaba ;)
Majus eleje van , es meg EGYSZER SEM voltunk iden teli kabat nelkul sehol. Most epp 7 fok van es tornado erossegu szel.
Nem bosszant. Nem gondolom keménynek az idei telet, mi egész jól megúsztunk, nem sokszor volt nagy hó, jég. Hideg nem zavar, csak ruha kérdése.
A tavasz meg szerintem mindig ilyen, hogy egyszer meleg van, aztán hideg, süt a nap, esik. A tavasz mindig nagyon változatos szokott lenni.
A hangulatomat meg egyáltalán nem tudja elrontani. Nyáron meg majd az lesz a baj, hogy kánikula van és nem lehet bírni a meleget :)
1. vagyok, egyebkent en orulnek annak ha a nyar is max csak langyos lenne, ugyanis augusztus vegen-szeptember elejen szulom a kistesot, szoval nekem aztan ne legyen 35 fok egesz nyaron :))) Nagy hasam lesz szoval legyen csak szepen tavaszias nyarunk (ne melegbe beledoglos), aztan pedig enyhe szeptember-oktoberunk hogy a babaval is sokat setalhassunk :)
Eltolodott az idojaras de nyaron ennek (ha igy marad) viszont tenyleg kifejezetten orulni fogok.
Gondolkodó ember két dolog miatt nem bosszankodik, nem idegeskedik:
- amin lehet változtatni és
- amin nem.
Az időjárás ez utóbbi kategóriába tartozik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!