Először is írnám, aki hülyeségnek tartja kérdésemet, nem tudván belső érzéseim, megtett utam a születendő gyermekemért, az inkább ne válaszoljon, lapozzon!
Hogy válaszunk keresztszülőt? Van akiknek kereszteltünk- de nem tudunk választani közülük. Lehetne testvér-de szintén az a helyzet. Lehetne barát, de azok közül sem tudnánk dönteni! Milyen bulit vagy valami jót lehetne kitalálni hogy mind részt vehessen, s kapcsolódjon a témához, érdekes legyen, emlékezetes ne legyen esetleg sértődés...
Én úgy választottam keresztszülőket, hogy átgondoltam hogy a családból, barátokból kik azok akikre minden fentartás nélkül rábíznám a lányomat.
A keresztelő után meg lehet valami összejövetelt tartani mindenkinek. Elmondani nekik, hogy nagyon nehéz volt dönteni, mert mind alkalmasak lennének .....stb
2017. máj. 7. 01:27
2/7 anonim válasza:
A kislányunk megszületése előtt én is úgy éreztem, hogy azért nem tudok választani, mert sokan alkalmasak lennének rá, sokan állnak hozzánk nagyon közel, illetve mi az ő gyerekeikhez, túl nagy a választék. A szülés után viszont sokként ért, hogy a legtöbbjüket nem is érdekli a gyerekünk. A gyerek, akire 6 évet vártunk. Nem azt vártam, hogy mindenki körülöttünk fog ugrálni, de azt óriási csalódásként éltem meg, hogy pl. a velünk egy városban lakó testvér eljött a kórházba kíváncsiskodni, majd legközelebb a gyerek szülinapjára. A többiek nagy része is így viselkedett, így az alapján választiotunk, hogy ki az, aki egyáltalán valamilyen érdeklődést mutat irántunk. Ők nem is voltak benne az eredeti körben.
2017. máj. 7. 06:50
3/7 anonim válasza:
Nálunk az a szokás, hogy több keresztszülő van.
Pl. férjemnek 10 pár (férj-feleség) keresztszülője van.
Római katolikusok vagyunk.
Gyermekeinknek 4-5 pár keresztszülőt választottunk.
Minket is, akik felkértek, plusz még akikre mi gondoltunk. Így nem marad ki senki, nincs sértődés. :)
2017. jún. 6. 22:42
4/7 anonim válasza:
Mi mindenféleképpen a családból választottunk. Nekem a keresztanyám, keresztapám anyukámnak a barátai VOLTAK. Szóval a barátság nem mindig állandó, de a család igen. Mi mindkét családból választottunk keresztszülőt, a keresztanya húgom lesz, a keresztapa pedig a párom báttya. :)
2017. jún. 7. 08:28
5/7 anonim válasza:
Azt válaszd, akire, úgy érzed, leginkább szamíthattok majd. Szard le, hogy ki sértődik meg. Bulinak nem csinálnék "kislagzit", ennek nem ez a lényege... Kis kaja otthon, dumálgatás, babázás és kész. Kivehetik a vendégek is a részüket, süthetnek sütit, csinálhatnak egy salátát. Ez egy családi örömünnep, egy szép, meghitt együttlét, nem egy koronázási beiktató ünnepség.
2017. jún. 7. 15:33
6/7 anonim válasza:
Nálunk 2 pár keresztszülő van. Római katolikusok vagyunk.
2017. jún. 7. 20:14
7/7 anonim válasza:
En is romai katolikus vagyok,de csak egy par keresztszulom van. A bacsikam,es a neje! Boven eleg. Minek kell egy hadsereg? A kisfiunk keresztszulei pedig,a ferjem huga,es annak a pasija voltak!
Kerdezo,valassz a csaladbol inkabb! A baratok nem maradnak orokke baratok! Ritka!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!