Anyukák, mit szóltok ehhez a tavaszhoz, titeket is bosszant hogy a kemény tél után a tavasz se sokkal jobb?
Hol laksz? Husvetkor tok jo ido volt.
Most is meleg van, jatszoterezni szuper.
En egyaltalan nem varom a negyven fokokat.
Lehetne jobb idő is, de ebből kell kihozni a legjobbat, nem kell ettől otthon ülni. Ha meg igen otthon is lehet játszani együtt.
Ha csak hűvös van, felöltözünk és ugyanúgy megyünk kirándulni, játszóterezni, biciklizni. De múlt héten egyik nap kifejezetten az esőbe mentünk le-esőnadrág, gumicsizma, esőkabát, majd egy órát ugrált a pocsolyákba. Tegnap du esett akkor elmentünk játszóházba ugrálni egyet.
Esőben nálunk sem áll meg az élet, a pocsolyába ugrálás, kavicsdobálás - halászás is nagy élmények neki, es énekelve viszi az esernyőt, ami alol ki sem latszik olyankor ugy vagyok vele, van egy éneklo menetelő esernyőm :)
Ügyelek is arra hogy ne vegyem el a gyerektol azt hogy mindenben megtalálja a szépséget örömet, előtte bosszankodni sem szoktam ilyeneken.
(Habár én épp örülök annak ha nem a játszoteren kell görcsölnöm. Inkább ugrálok én is a pocsolyákba :))
13.vagyok
Ti tényleg nagyon depressziósok vagytok, mit lehetett ezen a válaszon 0-ra pontozni? Ja azt hogy nem hisztizek, hanem jól érzem magam.
Budapesten lakunk. Most is esőre áll az idő és hűvös van, csakúgy mint tegnap. Ennek ellenére voltunk a játszótéren de nekünk az messze van, és csak 1 játszótér van a környéken (gyalogos távolságra), szerencsére azért nem kezdett el esni. Nekem elég nehéz a babakocsit tolni és közben fogni az ernyőt. A kislányom üvölt a babakocsiban az esővédő alatt, utálja. Meg is értem. A nagylányom persze szeret pocsolyázni. Az a bajom, hogy már annyi szuper programot kellett idén elhalasztani az eső vagy a hideg miatt...a benti programok pedig jellemzően fizetősek és tömegnyomor van. Nem a gyerekeknek szoktam egyébként nyavajogni az időjárással kapcsolatban.
Mi eléggé szeretünk jönni-menni, nagyon remélem hogy hamar összekapja magát az időjárás és eljutunk a kerületen kívülre is. Azért azt ne mondjátok már hogy ha esik vagy úgy tűnik hogy esni fog, elindultok kirándulni. Ok a boltig vagy oviig elmegyek de én nem szivatom magam feleslegesen.
Kemény tél?! Hol élsz te, kérdező?
Az, hogy esett egy-egy hétig a hó, nem mondható túl keménynek :D
Egyébként benti programot kell kitalálni, vagy beöltözni vízálló cuccba és lehet menni. :)
Naná, hogy kirándulunk, ráadásul ne panaszkodj, itt Svájcban sokszor fél napig 20 fok nap, másik fél nap zuhogó eső, ergo soha nem tudhatod, hogy indulhatsz el.
Volt, hogy induláskor napsütés, bementem a városba kiskabás-topánkába, és mire leszálltam a Bahnhofon, már szakadt az eső.
Vagy zuhog, de a gyerek ki akar menni, felöltözünk gumicsizma, vízhatlan gatya, esőkabát, aztán a folyóparton már meggyulladtunk, mert közben kisütött a nap.
A tél is ilyen volt, hol szakadó hó, hol -12 fok, majd rákövetkező nap felkúszott +5-ig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!