Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan gyozzem meg a ferjem,...

Hogyan gyozzem meg a ferjem, hogy igazam van es a no veszelyt jelent a Picire?

Figyelt kérdés
Ti mit tennetek? A ferjem felesege (akit nem kedvelek) nem megfeleloen banik a gyermekemmel. "Kis szarosnak" hivja, a kocsma ele a foldre a hasara lefekteti, leveleket ad neki (pont ott, ahol mergezo novenyek vannak) es mondogatja: hamm, a multkor a szokokutba majdnem beleejtette. Igazabol mar nem erdekel ennyire ostoba e vagy direkt kart akar tenni a gyermekemben. Ugy erzem a gyermekem az ő kozeleben nincs biztonsagban. Ferjemnek elmondtam, de ő felvallrol veszi es azt mondja csak ostoba. Szivembol azt mondanam ez a no tobbet a gyermekem kozelebe sem mehet! Hogyan gyozzem meg a ferjem, hogy az ő jelenleteben a gyermek lelki es testi epsege is veszelyben van? Vagy tulreagalom?
2017. jún. 18. 04:44
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Semmikepp sem fogom soha tobbet az eletben rabizni, ezt megtanultam!!!!!! Nagyon igazatok van es nagyon-nagyon szepen koszonom!!!!!!!!!!
2017. jún. 18. 08:33
 12/15 A kérdező kommentje:
Szivembol megszakitanam a kapcsolatot, mert jo sok rosszat tett mar nekem az a no, de azt hiszem ezt nem lehet. A ferjemnek nincs csaladja, csak ez az egy occse...
2017. jún. 18. 08:41
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj nekem is vam olyan családtag aki szerint baromsàg, hogy ha nem engedek meg dolgokat, mert nekik sem lett bajuk...bla bla...én erre mindig csak azt mondom nyugodt hangon: Lehet, hogy ezt gondolod, de ebben én döntök.

Semmi màst. Nem reagàlok, csinàlom a tennivalómat tovàbb. :D

2017. jún. 18. 09:25
 14/15 anonim ***** válasza:
83%
Hogy kerül a te gyereked a kocsmába a sógornőddel? Ne engedd vele el és kész.
2017. jún. 18. 20:13
 15/15 A kérdező kommentje:
Nagyon szepen koszonom a hozzaszolasokat! A ferjemmel ujra beszeltem es ő is belatta, hogy igazam van. Erre azert volt szukseg, hogy meg az en tavolletemben se legyen a gyermekunk erre a szemelyre bizva (mert eddig ugy allt hozza, hogy csaladtag, ugysem tenne benne kart en meg csak picsogok...), de most mar ő is mashogy gondolja es baromi pipa volt, amikor elmondtam neki a reszleteket. Bizony a kommunikacion van mit javitanunk, mert sokszor nem hallgatjuk egymast vegig es nem figyelunk oda rendesen arra amit a masik mond, azon is rajta vagyunk hogy ezt megoldjuk! A tovabbiakban egyikunk sem fogja a gyermekunk kozelebe engedni ezt a not! Igazan koszonom Nektek, hogy a hozzaszolasaitokkal segitettetek nekunk!!!!!!!!!
2017. jún. 20. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!