Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan gyozzem meg a ferjem,...

Hogyan gyozzem meg a ferjem, hogy igazam van es a no veszelyt jelent a Picire?

Figyelt kérdés
Ti mit tennetek? A ferjem felesege (akit nem kedvelek) nem megfeleloen banik a gyermekemmel. "Kis szarosnak" hivja, a kocsma ele a foldre a hasara lefekteti, leveleket ad neki (pont ott, ahol mergezo novenyek vannak) es mondogatja: hamm, a multkor a szokokutba majdnem beleejtette. Igazabol mar nem erdekel ennyire ostoba e vagy direkt kart akar tenni a gyermekemben. Ugy erzem a gyermekem az ő kozeleben nincs biztonsagban. Ferjemnek elmondtam, de ő felvallrol veszi es azt mondja csak ostoba. Szivembol azt mondanam ez a no tobbet a gyermekem kozelebe sem mehet! Hogyan gyozzem meg a ferjem, hogy az ő jelenleteben a gyermek lelki es testi epsege is veszelyben van? Vagy tulreagalom?
2017. jún. 18. 04:44
1 2
 1/15 A kérdező kommentje:
Bocsi elirtam. A ferjem occsenek a felesege jelent veszelyt a Picire!
2017. jún. 18. 04:46
 2/15 A kérdező kommentje:
A ferjem az occse mellett nagyon kitart az pedig a felesege mellett. Eddig barmiert szoltam mindig en voltam a bunbak. Ugy kellene valahogy meggyoznom, hogy ne veszekedes legyen belole, nem akarom elvesziteni a kisfiam edesapjat! Valami okosat tud valaki mondani?
2017. jún. 18. 05:27
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Én eleve attol kiakadnék "kis szaros" és mit keres a kocsmában? Szerintem ez alapbol elég 2indoknak. :D
2017. jún. 18. 07:01
 4/15 A kérdező kommentje:
Ebedeltunk, azt mondta ő vigyaz a Picire amig en eszek. A ferjemtol mindig megkapom, hogy ne feltsem a gyerekem attol a notol, mert nem rossz ember, gondoltam ok nem leszek paranoias, rabizom par percre. Elvitte, fel perc mula nezek utanuk, ok sehol elindultam megkeresni es akkor lattam a kocsma elott a foldon fejteti, rohog rajta. Akkor is szedegettem ki a gyermekem szajabol a faleveleket...
2017. jún. 18. 07:23
 5/15 anonim ***** válasza:
91%
Nem kell a férjedet meggyőzni semmiről, nem bízod rá a gyereket a nőre és ennyi. Nekem se vigyázott még 5 év alatt a gyerekemre egyik sógornőm se, pedig képesek lennének rá.
2017. jún. 18. 07:31
 6/15 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs mit ezen beszélni, nem kell rábízni egy percre sem. A te gyereked.
2017. jún. 18. 07:34
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem voltam ott, igy nem tudom, hogy mi tortent valojaban, azt sem tudom megitelni, hogy tulreagalod-e vagy sem.

De ha nem, es valoban veszelyben van a kicsi, akkor nem ertem miert nem allsz jobban a sarkadra. Te vagy a gyerek anyja, kutya kotelesseged megvedeni a gyereked testi epseget (a hulyekto is), nem kell senkit semmirol gyozkodni, vagy barkinek is magyarazkodni.

Fogod magad meg a gyereket es leleptek az ilyen idiotak kornyekerol.

Az meg milyen mar, hogy " nem akarom elvesziteni a kisfiam edesapjat", miert apuka le akar lepni, csak mert ovod a gyereked egy altala is ostobanak nevezett noszmelytol? Fontosabb neki a buta sogornoje mint a sajat felesege velemenye meg a sajat gyerekenek testi epsege? Mert akkor ott nagy bajok vannak.

Amugy az ilyeneket a szuloknek egymas kozt jo elore le kell tisztazni, es valami egyezsegre jutni, hogy ne legyen abbol kesobb konfliktus, hogy teljesen mas nevelesi elveket vallotok.

Igy emiatt en azt mondanam van nalatok nemi kommunikacios zavar, vagy hiany. Uljetek le surgosen megbeszelni. Nem csak ezt a konkret esetet, hanem osszessegeben a gyerekneveles kerdeset, es talaljatok valami kozos nevezot...az lesz a legjobb mindenkinek.

2017. jún. 18. 07:48
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Bocs de ha ilyenre rabizod a gyereked akkor Te is veszelyezteted. Ha tudod hogy ilyen, mi a fenenek engeded hogy a felugyeleted nelkul vigye barhova?? Ha barmi baja lenne a gyereknek a nonel, abban Te bunreszes leszel megsugom.
2017. jún. 18. 08:03
 9/15 A kérdező kommentje:
7/7 ratapintottal a lenyegre! Abszolut kommunikacios zavar van koztunk! Egyebkent ő jo apja a gyerekemnek es ezert nem szeretnem elvesziteni, Pici is nagyon imadja apat, en is a ferjem. De szerintem nem allapot, hogy en semmit sem mondhatok, nem vedhetem meg a kisfiam mert ramformednek, hogy balhezom, meg hiszteriazom ő meg nem tesz semmit. Ezert is fordultam Hozzatok, mert nem akarok balhezni, de anya vagyok es a fiamert ki fogok allni, csak valahogy ugy kellene csinalni, hogy apuka mellettunk maradjon es ő is kialljon ertunk es mindannyian biztonsagban legyunk! Az igazsaghoz hozzatartozik a ferjem sosem allt ki magaert, ha bantittak inkabb benyelte es elment onnan...
2017. jún. 18. 08:10
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
Nem igazan arra reagaltal amit legalabb harman is leirtunk: ne bizd ra es lesz felugyelet nelkul. Ennyi. Nem kell megszakitani a kapcsolatot vele, de minek bizod ra?
2017. jún. 18. 08:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!