Hogyan gyozzem meg a ferjem, hogy igazam van es a no veszelyt jelent a Picire?
Nem voltam ott, igy nem tudom, hogy mi tortent valojaban, azt sem tudom megitelni, hogy tulreagalod-e vagy sem.
De ha nem, es valoban veszelyben van a kicsi, akkor nem ertem miert nem allsz jobban a sarkadra. Te vagy a gyerek anyja, kutya kotelesseged megvedeni a gyereked testi epseget (a hulyekto is), nem kell senkit semmirol gyozkodni, vagy barkinek is magyarazkodni.
Fogod magad meg a gyereket es leleptek az ilyen idiotak kornyekerol.
Az meg milyen mar, hogy " nem akarom elvesziteni a kisfiam edesapjat", miert apuka le akar lepni, csak mert ovod a gyereked egy altala is ostobanak nevezett noszmelytol? Fontosabb neki a buta sogornoje mint a sajat felesege velemenye meg a sajat gyerekenek testi epsege? Mert akkor ott nagy bajok vannak.
Amugy az ilyeneket a szuloknek egymas kozt jo elore le kell tisztazni, es valami egyezsegre jutni, hogy ne legyen abbol kesobb konfliktus, hogy teljesen mas nevelesi elveket vallotok.
Igy emiatt en azt mondanam van nalatok nemi kommunikacios zavar, vagy hiany. Uljetek le surgosen megbeszelni. Nem csak ezt a konkret esetet, hanem osszessegeben a gyerekneveles kerdeset, es talaljatok valami kozos nevezot...az lesz a legjobb mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!