beöntést azért szkták adni sok helyen, hogy kitisztuljanak a beleid :) csúnyán hangzik, de ezért, pár percig kell "bennt tartanod a folyadékot" aztán spuri a wc-re :) szülés közben így már nem távozik vagy kevesebb bélsár távozik. Nem kötelező, nem mindenütt alkalmazzák
2010. máj. 18. 22:13
2/11 anonim válasza:
Szerintem a vallás nem tiltja hogy védd az egészséged. Ha pedig véded akkor jársz orvoshoz stb... Sőt beöntést még otthon egyes anális szex előtt is szoktak alkalmazni. Vagy azt sem szabad a vallás miatt?
2010. máj. 18. 22:17
3/11 anonim válasza:
Én másfél éve szültem,de nálam ezt már nem alkalmazták.Én kúpot kaptam...végeredmény ugyanaz :D
2010. máj. 18. 22:18
4/11 anonim válasza:
a szülésznő mikor előkészít pl leborotvál...utánna hoz egy tömlőt ami egy kannához van kötve. Felfektet az ágyra és a tömlő másik végét kissé feldugja a végbeledbe. Aztán a kannát ami tele van langyos vízzel(meg még lehet más is van benne azt nem tudom)a magasba emeli és szépen a víz befolyik a beleidbe. Furcsa érzés de nem fájdalmas,persze ha finoman csinálják,de biztosan úgy lesz.Nekem kb 1-2 percig folyhatott aztán jött egy fájás és kicsit jött vissza is,de megnyugtatott hogy ne aggódjak ezért.Aztán gyorsan feláltam és irány a wc ami ott van a közelben.Ott eltöltötem jó sok időt mire minden kifolyt (széklet+a víz)
utánna fürdés
2010. máj. 18. 22:19
5/11 anonim válasza:
Beöntésnél egy rugalmas csövet vezetnek a végbeledbe és langyos sóoldatot folyatnak be a csövön keresztül. Ezt pár percig bent kell tartanod, aztán megrohamozhatod a Wc-t. Én kb.20 percig ültem a Wc-n mire minden távozott és elmúlt a székelési ingerem.
2010. máj. 18. 22:21
6/11 anonim válasza:
22:17-es: nem értem a válaszodat, mi köze ahhoz, hogy jár a kérdezö a terhesgondozásra annak, hogy nem kapott még beöntést?
Én is az elsö szüléskor kaptam életemben elöször (nem volt igazán pozitiv élmény...), az anált meg egyáltalán nem tartom vonzó ötletnek, nálam kizárva, pedig nem vagyok vallásos.
2010. máj. 18. 22:21
7/11 anonim válasza:
Hat nem eletem egyik legjobb elmenye volt a beöntes, de pozitivan csalodtam, sokkal rosszabra szamitottam. persze nem volt kellemes vagy 20 percet a wc-n kotlani, de ki lehetett birni, utana meg tök jol esett a fürcsi :D Es inkabb ez (vagy kup) mint hogy annyira szerencsesen szülessen a babam, hogy nyakig sz@ros :D szoval nyugi, de amikor ott vagy akkor ugyis kedvesen szepen mindent elmondanak.
2010. máj. 18. 22:26
8/11 anonim válasza:
Nem az hogy nem kapott meg hogy csinálja análba! Egyszerűen csak szerintem az alap felvilágosultsághoz tartozik ilyenről tudni meg érteni hogy mikor használják. Ez nem valami speciális tudomány. Nem értem, bezzeg ahogy itt látom a kismamák többsége keni vágja a mindeféle bonyolult kifejezéseket amik a terhességgel kapcsolatosak.
2010. máj. 18. 22:26
9/11 anonim válasza:
- gumicső be,
- kanna felemel,
- langyos víz be,
- minden ki.
Én kb 22,6 mp alatt végeztem :)
igaz egy napja nem ettem előtte és csak a víz jött vissza.
Inkább kellemetlen, de abszolút nem fájdalmas.
2010. máj. 18. 22:44
10/11 anonim válasza:
Nem olyan vészes ez a beöntés-dolog, pláne a többi részhez képest... Egyébként én sem vagyok vallásos és különösebben prűd sem, de ez a 9 hónap állandó alul-semmi, nyúlka össze-vissza (2 hetet voltam kórházban, hát nem csak a fogadott dokim vizsgálódott...), kitárulkozás egyszerre 10 ember előtt (császármetszés), na egy időre elég volt. Még ha tudom, hogy ez a dolgok természetes rendje és az egészségünk érdekében történt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!