36 éves anyuka vagyok két kisgyerekkel (3 éves,2 hónapos). Mi lehet az ami öreges bennem?
Sokszor az a benyomásom, hogy öregebbnek néznek és meglepődnek hogy ilyen kicsi gyerekeim vannak, elég rosszul tud esni. Például más kisgyerekes anyuka úgy köszön, hogy "jó napot kívánok", és láthatólag meglepődik, hogy a két kisfiamnak az anyukája vagyok (nem egyéb rokon vagy netán nagymama...:D...).. holott kb. egyidősek vagyunk. Vagy a boltban lemagáznak, a sorban mögöttem álló, a tőlem idősebb sógornőmet meg ugyan az a pénztáros letegezi.
Nem hagyom el magam külsőre, fiatalos tépett, rövid frizurám van amit rendszeresen ápolok, kicsit teltebb, de nem kövér testalkatom, ennek megfelelően előnyösen, de csinosan öltözöm (pl. nem veszek fel nagyon rövid sortot, mert nem áll jól, hanem mondjuk farmer halásznadrágot egy csinos nyári toppal, vagy egy hosszú tunikát leggingssel, ilyesmi...). Mitől lehetek öreges a többi kismama vagy mások szemében?
Csak egy tipp: szemüveges vagy esetleg?
Anyukám 50 éves és szemüvegben interjúztatott egy 35-40közötti nőt, aki később mikor szemüveg nélkül ráköszönt, nem tudta hova tenni, mert ő egy idős hölggyel beszélt és nem vele...
Az izlesek kulonbozoek, lehet hogy ami neked fiatalos, egyebkent vagy masoknak nem az. Es az osszhatas is fontos.
Illetve a halasznadrag es tunika tipikusan azok a ruhadarabok amik kinezhetnek nagyon divatosan es nagyon oregesen. Pl. nagyim 74 eves, o is ezeket hordja. Szoval igy latatlanban nem lehet megmondani.
Genetika? Lehet, hogy olyan az arcszerkezeted, hogy idősebbnek nézel ki.
Én 30 vagyok most várom a 2. babát, az első 2,5 éves, de kaptam már rosszallást, hogy ilyen fiatalon már a 2. babát várom. Sehol nem néznek 18-nál többnek.
Szerintem ne foglalkozz vele.
Köszönöm szépen a normális válaszokat! :) El fogok gondolkodni mi lehet...
A 7-esnek válaszolnék külön, mert ő egy kicsit kiakasztott :D.
Nyilván ne kínais nagymama halásznadrágot képzelj el, de nem fogok forrónadrágot felvenni, mert akkor meg a magad fajták azt mondanák: "Né má', nem 50 kiló és felveszi, hogy néz ki!"
Azt sem írtam sehol, hogy "jó bő" tunika... Ilyenem van pl. és hasonló fazonok, csak például farmer anyagbólez annyira nyanyás lenne?... [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!