Family Guy-t hány éves kortól engednétek a gyereknek nézni?
Figyelt kérdés
2017. jún. 14. 21:01
1/16 anonim válasza:
Amikor megérti a benne lévő poénokat. Nem korhoz kötött.
4/16 A kérdező kommentje:
Megérti, de sok a szexuális tartalom benne...
2017. jún. 14. 21:12
5/16 anonim válasza:
Ha megérti, akkor simán. Nem kell túlkomplikálni.
6/16 anonim válasza:
Nem érti de tetszik neki egyik másik rész. Nézheti,én is azt néztem amit akartam ha értettem,ha nem.
Amugy 2éves.
S mielőtt jönne az anyázas neten nézzük.akkor amikor akarjuk,nem marad fenn este 11ig.
(De fenn marad baszik aludni annyi energiája van...)
8/16 jafnrétti válasza:
Kamaszként már nézheti nyugodtan.
9/16 anonim válasza:
14 éves a gyerekem. Nem a szexuális tartalom miatt nem tartom neki valónak. A felvilágosításon is túlvagyunk, nem most hall róla először.
Inkább azért, mert elég elvont, irónikus, és ezt a részét ő még nem tudja értelmezni.
Nem ő az egyetlen: múltkor láttam pár osztálytársát a buszmegállóban. Épp egymást fogták le, hogy a fejére tudjanak fingani. (Az osztály "krémje".)
10/16 anonim válasza:
Akkor a lényeget mégis értették...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!