Csak engem dühít amikor a szülők a beteg gyerekükről tesznek fel képet a facebookra?
Akik szerint normális a meztelen vagy szenvedő gyerekükről képet kirakni, ti miért nem rakjátok ki a saját pucér babakori fotóitokat facere? Vagy mikor menstruáltok és görcsöltök miért nem írjátok ki hogy "ömlik belőlem a vér ide egy extra tampon is kevés lesz"? Vagy miért nem raktok ki profilképnek előnytelen képet?
Nem azzal van a baj hogy felrakunk a gyerek fontosabb alkalmairól, eseményeiről egy képet, de nekem is vannak ismerőseim, akik napi 5-10 képet felraknak a gyerekről, pl xyka reggelizik. xyka tízóraizik, xyka a sárga szandijában...
Természetes hogy egy szülő büszke a gyerekére és meg akarja mutatni,de szerintem bőven elég heti-kétheti egy-két jól sikerült vagy aranyos kép, de semmiképpen ne olyat tegyünk már ki, ahol a gyerek még inkább kiszolgáltatott helyzetben van(beteg, szenved, hisztizik, sír)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!