Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak engem dühít amikor a...

Csak engem dühít amikor a szülők a beteg gyerekükről tesznek fel képet a facebookra?

Figyelt kérdés
Nem gondolnak arra, hogy szegény ha beleszólhatna nem biztos hogy akarná, hogy láztól leizzadva, vagy tele kiütéssel, stb.lássa őt anyu-apu összes ismerőse? Aki ilyet csinák örülne ha valaki lefotózná miközben épp dögrováson van és megosztaná több száz emberrel? Csak ma este vagy 5 ilyen képet láttam, olyan mérges vagyok,elmagyarázná valaki ez mire és kinek jó?
2017. jún. 10. 23:26
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

Akik szerint normális a meztelen vagy szenvedő gyerekükről képet kirakni, ti miért nem rakjátok ki a saját pucér babakori fotóitokat facere? Vagy mikor menstruáltok és görcsöltök miért nem írjátok ki hogy "ömlik belőlem a vér ide egy extra tampon is kevés lesz"? Vagy miért nem raktok ki profilképnek előnytelen képet?

Nem azzal van a baj hogy felrakunk a gyerek fontosabb alkalmairól, eseményeiről egy képet, de nekem is vannak ismerőseim, akik napi 5-10 képet felraknak a gyerekről, pl xyka reggelizik. xyka tízóraizik, xyka a sárga szandijában...

Természetes hogy egy szülő büszke a gyerekére és meg akarja mutatni,de szerintem bőven elég heti-kétheti egy-két jól sikerült vagy aranyos kép, de semmiképpen ne olyat tegyünk már ki, ahol a gyerek még inkább kiszolgáltatott helyzetben van(beteg, szenved, hisztizik, sír)

2017. jún. 11. 16:14
 22/23 anonim ***** válasza:
12%
Na jó, az se normáls ám, ha valaki engedélyt kér a 3 évestől, hogy az apjának megmutassa...
2017. jún. 11. 16:24
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Igazándiból mindenkitől kivagyok, aki a gyerekével pakolja tele a netet, mert valószínűleg szegény gyerek annyira nem fog neki örülni pár év múlva. Az abszolút kategóriagyőztesem mégis az anyuka, aki a szó szerint nyakik fosos gyerekét gyorsan lefotózta, mielőtt lefürdeti, majd a "Szegény, a hasmenés utolérte" kommentár kíséretében 1200 ismerőse által látható falára fel is töltötte. Mikor valaki megkérdezte, hogy okvetlenül szükséges-e ez, annyi volt rá a komment, hogy "ilyen még nincs róla fent". Szóval tökre megértelek.
2017. jún. 12. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!