Anyukák, ti lemennétek a játszóra egy toppban és egy rövidnadrágban?
Á, szóval aki lepontozta, aszerint a pi.. agatya rendben van haspólóval vagy köldökig dekoltálva?
Szerintem attól függetlenül ízléstelen bárkin, hogy anya vagy sem.
Normális rövidnadrág, szolid felsővel abszolút játszótérkompatibilis.
10 éves a nagyom. 30 éves vagyok.
Szerintem a hasadkintvan típusú toppok kimentek már nagyon rég a divatból, a hasát takarót pedig miért ne hordhatná akárki (kortól, családi állapottól, stb. függetlenül) ?
A rövid nadrág se téma, meleg van nyáron és kész. Ami kiveri a biztit nálam, az az, ha olyan szinten rövid, hogy a feneke kilátszik. Az ilyen jellegű nacik az út szélén álló hölgyeknek való. Mindegy, hogy fiatal, idős, testes, vagy modell alkat, anya, vagy nem, borzasztó ellenem van.
Dehogy vicces. Szánalmas!
---
Kedves Kérdező, kérlek, írd már meg, hogy miért tetted fel ezt a kérdést, mert én nem tudom eldönteni, hogy mi a gond ezzel az öltözettel.
Utolso válaszolo én sejtem az okát,vagy őt szolták meg mert olyan kicsi rövid nadrág volt rajta hogy feneke kint volt vagy olyan kicsi top volt rajta hogy hasa kint volt vagy melle,
Vagy ő láttot ilyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!