Anyukák, ti lemennétek a játszóra egy toppban és egy rövidnadrágban?
Felénk egyik játszóra "elitek"járnak, másikra a topisak, a sort pont nem divat a környezetünkben, én meg általában vegyülni próbálok, mert ha csinibb vagy, vagy "szexi", már érkeztedkor a köszönést is alig fogadják.nem akarok egy külön bolygo lenni köztük.
De amugy is felveszem a szürke egér stilust, mert a gyerekem tul figyelemvonzó így is. Vagy oltári hisztis, vagy mindenki idegen megállít, hogy milyen szép és beszélgetnek hozzá, nekem meg sok az inger így.
*nekem sok az inger így is, hogy én csak vegyülök.
Egyszer merészeltem felvenni egy bordo térd felé érő, A vonalú, 3/4-es ujjú kicsit elegánsabb pamutruhát, amennyi rosszallo pillantásokat kaptam más anyáktol, nekem nem hiànyzik.
Más lenne pl a balcsin, vagy más közegben (Olaszo.) de felénk a csodor a menő. Még a gondozók is azt dícsérik, az alapján ítélnek...
Én még csak terhes vagyok, de pont így voltam ma a boltban kenyérért, és nem éreztem magam rosszul. Meleg van, a toppom átlagos, pamut, a nadrágom farmer, semmi kivetnivalót nem találok rajta.
Mi az alternatíva?
Ez túl jó vagy túl rossz a játszótérre?
De bunko lepontozok vannak itt...
Van, amerre nem divat.pont.
Én inkább nemmondom mitgondolnék már elnézést :D
Odavagyok az idősebb nőkért :) 21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!