Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák, ti lemennétek a...

Anyukák, ti lemennétek a játszóra egy toppban és egy rövidnadrágban?

Figyelt kérdés
Mit gondoltok ,ha megláttok egy anyukát rôvid naciban meg toppban?
2017. jún. 9. 18:57
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
21%

Felénk egyik játszóra "elitek"járnak, másikra a topisak, a sort pont nem divat a környezetünkben, én meg általában vegyülni próbálok, mert ha csinibb vagy, vagy "szexi", már érkeztedkor a köszönést is alig fogadják.nem akarok egy külön bolygo lenni köztük.

De amugy is felveszem a szürke egér stilust, mert a gyerekem tul figyelemvonzó így is. Vagy oltári hisztis, vagy mindenki idegen megállít, hogy milyen szép és beszélgetnek hozzá, nekem meg sok az inger így.

2017. jún. 9. 20:17
 12/32 anonim ***** válasza:
13%

*nekem sok az inger így is, hogy én csak vegyülök.

Egyszer merészeltem felvenni egy bordo térd felé érő, A vonalú, 3/4-es ujjú kicsit elegánsabb pamutruhát, amennyi rosszallo pillantásokat kaptam más anyáktol, nekem nem hiànyzik.

Más lenne pl a balcsin, vagy más közegben (Olaszo.) de felénk a csodor a menő. Még a gondozók is azt dícsérik, az alapján ítélnek...

2017. jún. 9. 20:22
 13/32 anonim ***** válasza:
77%

Én még csak terhes vagyok, de pont így voltam ma a boltban kenyérért, és nem éreztem magam rosszul. Meleg van, a toppom átlagos, pamut, a nadrágom farmer, semmi kivetnivalót nem találok rajta.

Mi az alternatíva?

Ez túl jó vagy túl rossz a játszótérre?

2017. jún. 9. 20:32
 14/32 anonim ***** válasza:
80%
Azt, hogy jó lenne, ha nekem is jól állna a rövidgatya...akkor én is felvehetném.
2017. jún. 9. 20:39
 15/32 anonim ***** válasza:
58%
Semmit, kivéve ha kint van a fél segge ill. kidobja teljesen a mellét, mert akkor azt gondolom, hogy eltévesztette és valószínűleg az útszélre indult.
2017. jún. 9. 21:13
 16/32 anonim ***** válasza:
9%

De bunko lepontozok vannak itt...

Van, amerre nem divat.pont.

2017. jún. 9. 21:20
 17/32 anonim ***** válasza:
76%
Nálunk mindenki így jár. (megyeszékhely)
2017. jún. 9. 22:21
 18/32 anonim ***** válasza:
58%
Mivel én alapvetően szoknyás vagyok, én szoknyában és topban/rövidujjú felsőben járok a játszóra. Még sosem néztek ki, viszont már sokszor megdicsértek, hogy mindig milyen csinos vagyok...és őszintének is tűntek.
2017. jún. 9. 22:22
 19/32 anonim ***** válasza:
73%
Ez milyen hulye kerdes?? Felenk minden anyuka igy jar jatszora nyaron. Olyan mintha azt kerdezted volna hogy kisestelyihez ki mit szolna?!
2017. jún. 9. 22:24
 20/32 anonim válasza:
0%

Én inkább nemmondom mitgondolnék már elnézést :D

Odavagyok az idősebb nőkért :) 21/f

2017. jún. 9. 22:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!