Csak nekem fura, hogy a cikk alján levő képen a fiúk harisnyanadrágban és rövidnadrágban vannak?
Szerintem csak és kizárólag neked.
Egyébként szerintem egy óvodáskorú kisfiúnak még bőven nem "ciki" a harisnya...
Nálunk is úgy van a fiúk egy része.
Csak gondolj bele, hogy amikor az időjárás indokolja a harisnyát a nadrág alá, akkor azért sokkal kényelmesebb a szülőknek, az óvónőknek, na meg a gyerekeknek is, hogy csak kinti nadrágot kell átcserélni a rövidnadrágra és vissza, mint hogy a harisnyát is föl-le venni napi 4x.
Valóban nem valami csini, de egy oviban szerintem inkább a praktikum a lényeg :)
Amúgy szerinted és a többi furcsálló szerint miben kéne lenniük télen a kisfiúknak?
Egyáltalán nem hordhatnak harisnyát vagy csak nem mutathatják?
Itthon harisnyában van, oviban azért kap rá egy rövidgatyót. Ha kimennek harisnya, rá a kinti nadrág (időtől-esőtől függ, milyen).
Lehetne még teljes öltözetcserét, de egyedül még nem kivitelezi, segítséggel se a kedvenc elfoglaltság...
Lányokkal egyszerűbb: bent harisnyához szoknya.
Nálunk is sok gyerek van igy az oviban , praktikus mert könnyű ráhúzni az overált ha kimennek.
Ennek ellenére én sem járatom igy az 5 éves fiam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!