Mi számít lányos ruhának és mi ami fiús? Cikk alul.
Most, a mai világot tekintve nekem a rózsaszín lányos. A fiamra nem adnék rózsaszínt.
De kéket simán adnék lányra.
Régen meg minden más volt, és gondolom hamarosan megint más lesz a "divat". Kezdenek elmosódni megint a határok.
Érdekes cikk. Ennyire még nem mentem bele abba, hogy miért rózsaszín a rózsaszín és miért kék a kék.
1,5 éves lányom van. Vettem neki fehér overál alsót tél elején. Aztán elcsomagoltam a bőröndjébe (amit 18 évesen kap meg, az általunk szeretett elrakott ruháival együtt, amit 2 éves koráig gyűjtünk). Aztán vettem neki egy kék, vastag overál alsót.
Ezt adom rá, ha sétálni megyünk (nem babakocsizik már). Emellett van egy lila egybe részes is, de az vékony a -5-10 fokba.
Ehhez kap rózsaszín meleg kabátot. Mármint a kék alsóhoz.
Van rózsaszín ruhái, de nálunk sem feltétlen a kislányos színek.
A babakocsija ugyan rózsaszín volt, de azt is eredetileg sötét lilának rendeltük meg. Mire megjött (2,5 hónapos csúszással), addigra nem volt már idő cserélgetni, reklamálni.. megszületett a lányunk.
Hiába ordított róla, hogy lány lakik a kocsiban, boldog-boldogtalan megkérdezte, hogy kisfiú? kislány?
És hány ilyen ismerősöm van, akinek tipikus gyerekszín
babakocsija van és megkérdezik tőle, hogy milyen nemű a gyereke..
Rózsaszínt nem adok csak a kisfiamra. Kislányomnak nagyon
jól áll a kék:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!