Más óvodákban is harisnyában és rövidnadrágban vannak bent a teremben a fiúk?
Nálunk a lányok vannak így :)
Mondjuk egy vékony mackóalsót sokkal könnyebb önállóan fel-lehúzni, mint egy harisnyát, ezért sem értem.
Igen így vannak, de csak télen. Nagyon praktikus, mert ha mennek udvarra, akkor kisgatya le, overál fel. Ha normál nadrágban lennének bent, akkor harisnyát kéne fel-le venni és ez túl nagy munka a dadusoknak. Így a legegyszerűbb.
A lányokon is harisnya van, csak rajtuk szoknya vagy ruha, amit az udvarra levesznek.
Bár arról nem tudok, hogy a mi ovinkban ez "előírás lenne", igaz, nekem csak lányaim vannak. :)
nálunk is így van, legyenek harisnyában télen mert azt nem igen tudják maguk felvenni, márpedig kell, mert 1,5 órát kint vannak és az overál kevés, a nadrág meg felcsúszik.
bent meleg van ezért ajánlják, hogy lányokra szoknyát, fiúknak rövidnadrágot adjunk rájuk.
nekem nem tetszik, így én nagyon vékony hosszabb nyári nacit adtam rá télen a harisnyára, mondjuk enyém fázósabb így neki is jó volt.
tényleg furcsán néznek ki benne, de gondolj bele, hogy ha nem harisnyába hagyod akkor hogy fogja felvenni mikor kimennek hógolyózni?
nyilván ez csak akkor érdemes, amikor nagyon hideg van, előtte, utána elég egy szabadidőnadrág, nem kell ezt túlbonyolítani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!