Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Óvodák » Más óvodákban is harisnyában...

Más óvodákban is harisnyában és rövidnadrágban vannak bent a teremben a fiúk?

Figyelt kérdés
Csak nekem nagyon fura ez? Azt mondták, hogy majd ezt fogják kérni.
2013. júl. 15. 15:02
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

Nálunk a lányok vannak így :)

Mondjuk egy vékony mackóalsót sokkal könnyebb önállóan fel-lehúzni, mint egy harisnyát, ezért sem értem.

2013. júl. 15. 15:05
 2/10 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk meg direkt kérték, hogy ne adjunk a gyerekekre harisnyát, mert azzal mindig segíteni kell nekik fel-lehúzásnál, inkább legyenek nadrágban.
2013. júl. 15. 15:08
 3/10 anonim ***** válasza:
57%
Hát régen hallottam ilyenről úgy 15 éve mikor az unokaöcsém ovis volt, de mostanában senkitől nem hallottam. Én nem öltöztetném így. A harisnyával csak bajlónak, egyszerűbb egy melegítőnadrág. Na meg elég idétlenül is néz ki szerintem.
2013. júl. 15. 15:28
 4/10 anonim ***** válasza:
73%

Igen így vannak, de csak télen. Nagyon praktikus, mert ha mennek udvarra, akkor kisgatya le, overál fel. Ha normál nadrágban lennének bent, akkor harisnyát kéne fel-le venni és ez túl nagy munka a dadusoknak. Így a legegyszerűbb.

A lányokon is harisnya van, csak rajtuk szoknya vagy ruha, amit az udvarra levesznek.

Bár arról nem tudok, hogy a mi ovinkban ez "előírás lenne", igaz, nekem csak lányaim vannak. :)

2013. júl. 15. 15:31
 5/10 anonim ***** válasza:
54%
Nálunk a normál nadrágra húzzák az overállt. Akkor sem KELL harisnyázni.
2013. júl. 15. 15:35
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Szerintem nincs ebben semmi rossz. A fiúknak is fázhat a feneke, a harisnya egy praktikus ruhadarab. Szerintem egyetlen fiú lelki fejlődését sem viszi vakvágányra, ha télen nem fázik, hanem harisnya van rajta :) nem kell hello kitty-sben gondolkodni :) Ennyi. SZerintem jó dolog.
2013. júl. 15. 15:43
 7/10 anonim ***** válasza:
82%
Ez csak télen van igy (szerintem). Akkor ez a praktikus. Mert ha mennek az udvarra,csak a rövidgatyót kell levenni és fel az overált.
2013. júl. 15. 17:12
 8/10 anonim ***** válasza:
46%
Hála istennek nem. Szerintem nagyon ronda. Persze ha ezt kérnék mi is így csinálnánk, de szerencsére nem kérik.
2013. júl. 15. 17:17
 9/10 anonim ***** válasza:
72%
Nem furcsa nekem, sőt, praktikus. Én szeretem a harisnyát a kisfiamon is.
2013. júl. 15. 17:45
 10/10 anonim ***** válasza:
71%

nálunk is így van, legyenek harisnyában télen mert azt nem igen tudják maguk felvenni, márpedig kell, mert 1,5 órát kint vannak és az overál kevés, a nadrág meg felcsúszik.

bent meleg van ezért ajánlják, hogy lányokra szoknyát, fiúknak rövidnadrágot adjunk rájuk.

nekem nem tetszik, így én nagyon vékony hosszabb nyári nacit adtam rá télen a harisnyára, mondjuk enyém fázósabb így neki is jó volt.

tényleg furcsán néznek ki benne, de gondolj bele, hogy ha nem harisnyába hagyod akkor hogy fogja felvenni mikor kimennek hógolyózni?

nyilván ez csak akkor érdemes, amikor nagyon hideg van, előtte, utána elég egy szabadidőnadrág, nem kell ezt túlbonyolítani

2013. júl. 15. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!