Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Fel szokott kelni a párotok...

Fel szokott kelni a párotok éjszaka a babához? Nappal el van vele, de ha sír már nem tud vele mit kezdeni. Hogyan lehet leküzdeni ezt a halálos fáradságot?

Figyelt kérdés
10hetes a kislányom,de még mindég 2-3szor kell éjszaka,és órákig fenn van. Mióta megszületett,azóta egy éjszakát sem aludtam végig. Mostanra már ott tartok hogy néha teljesen nem vagyok magamnál,a memóriám is sokat romlott. Mondtam már neki hogy olyan jó lenne ha néha ő is felkelne hozzá,de mindég az a válasz hogy ő nem tud vele mit csinálni. Mit adjon neki enni. De ha van tejcsi lefejve akkor sem kell fel. Szerinte a baba ha sír biztos hogy éhes,így állandóan csesztet hogy ciciztessem. Eszébe sem jut hogy lehet hogy csak meg kellene nyugtatni. Ha nagyon kiakadok ritkán felkel,de annak is az a vége hogy én altatom. Próbálok napközben pihenni,de nem tudok a baba is sokat nyűglődik.
2010. máj. 18. 14:19
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Mi egy szobába vagyunk a babával,mert nincs másik szoba. Ha csak nyűszög akkor inkább a másik oldalára fordul,és úgy csinál mint aki alszik pedig tudom hogy fenn van. Ha már sír akkor nagy ritkán felveszi. Olyankor nagyon jól esne ha visszaaltatná. Ha tudom hogy tényleg alszik akkor nem várom el hogy felkeljen. Általában minden éjszakát átalszik,és másnap dicséri hogy milyen jó volt a baba és nem érti hogy én miért vagyok fáradt. A munkája egyáltalán nem megerőltető,sőt még pihenni is van ideje. Hétvégén sem különb,magától eszébe nem jutna hogy néha levigye sétálni hogy én tudjak pihenni. Alig tartja 10percet de már panaszkodik hogy fáj mindene. Segítséget nem tudok kérni senkitől,mert mindenki nagyon messze lakik és mi albérletben lakunk.
2010. máj. 19. 10:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!