Lányos anyukák! Ti mivel mossátok kislányotok babájának a haját?
Figyelt kérdés
Szegény babának már teljesen összeállt, rasztás haja van, hiába mostam és fésültem, de kislányom nagyon szereti, azzal is alszik. Viszont így nagyon csúnya szegény. Lehet valamit tenni, hogy újra szép legyen a baba haja?2010. máj. 18. 12:33
1/7 anonim válasza:
mi johnson's terékeket használunk,a sampon is az.probáld ki.
2/7 anonim válasza:
mi neogranormonos sampont használunk.sztem erre a célra bármelyik babasampon megfelel.de ha koszmos is akkor a babe termékcsaládnak van koszmó elleni készítménye igaz nem két forint:(de nagyon dicsérik.jó babázást..
3/7 anonim válasza:
Bocsi, de nem játékbabának a hajáról van szó??? :)
Keress egy babakészítőt, aki egy új frizurát csinál neki. Vagy vegyél egy ugyanolyan babát.
4/7 anonim válasza:
Probáld ki,hogy mosás után teszel rá olajat vagy testápolót.Ezek a babahajak műszálasak.Én a póni hajára tettem,valamivel szebb lett.
5/7 anonim válasza:
2.-dik vagyok:)kicsit furcsáltam a kérdést de nem is jutott eszembe a játékbaba:)kicsit nem vagyok topon?:)jaj asszem ez az egyenes út a diliosztályra:(
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2010. máj. 19. 19:23
7/7 A kérdező kommentje:
A játék baba hajáról van szó, lehet én nem tettem fel érthetően a kérdést. A gyereknek sima fürdetőkrémmel mossuk, szerintem az a legjobb, a babának meg mossam márkással? :-)
2010. máj. 19. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!